In my life

In my life

fredag 16 december 2011

Veckoslut

En himla mysig vecka det har varit måste jag säga. Förutom lite feber på lilla mig och Ella men annars så har vi bakat julgodis, frun har lagat god mat, barnen har varit glada och ja...tipp topp måste jag säga.
Idag har vart en dag med trötta barn dock och 6-årstrotsen gjorde sig påmind för första gången denna veckan, så det blev tidigt i säng efter att pedagogiskt förklarat att man behöver sova om man är trött och måste inte vara uppe sent bara för att det är fredag. Bättre att lägga sig tidigt idag då och vara uppe länge i morgon lördag då ingen skola är. Theodor höll med och tio minuter efter att han lagt sig halv åtta, sov han.

Ida är på julfest i kväll med gymmet. Där var jag med en gång i tiden då jag hade min box. Saknar den men ändå inte... Vill köra box igen men ändå inte... Beslutsångest, ett faktum.
Det blir i alla fall en sen kväll för Ida så jag ska slå in de sista klapparna till barnen som ligger och gömmer sig så inge nyfikna små händer ska rota ;-)
Jag sa för ett tag sedan att vi var klara med allt men pappa och hans fru gav pengar till barnens klappar så det har ökat i samlingen under den blivande granen (som ska inhandlas i morgon). Vi är mycket nöjda över barnens klappar och jag är sjukt nöjd över Ida klappar hihi ;-)

Tänkte visa lite bilder från veckan innan jag säger god natt och trevlig fredag kväll!


Söta lilla Ella med sina två små tänder som hon stolt visar upp!

Nya coola mössan från Small Paul Frank

Lite pyssel en eftermiddag då killarna ville ta det lilla lugna??!

Smilfink! :-)

Mycket man får höra från Theodor nu...
Tankar och frågor kring allt och inget!

Storebror hjälper lillebror med svåra saker ;-)

Å så en update på min mage nu 7 månader efter snittet.
Ser helt crazy ut...berg och dalbana.
Men Ida gillar den och det är bra :-)

Ser ni höfterna? Nä, inte jag heller haha..
Heeelt jävla rak :-D


Tack för mig och trevlig fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar