In my life

In my life

måndag 19 december 2011

Vår fina 7-månadersbebis

Nu har lilla Ella gått över halvårsstrecket och blivit 7 månader. Det blev hon på Lucia dagen och hon är fortfarande en lugn tjej men hon visar vad hon vill. Hon kastar sig bakåt då hon vill ligga ner och då kan hon ligga på golvet jättelänge och bara kolla in brorsorna, rulla runt åt olika håll och ta tag i saker som ser intressanta ut eller bara ligga och pilla på sin älskade snuttefilt.
Krypställningen har hon kommit upp i och ställer sig så ibland för att sedan lägga sig på mage igen.

Ella har fortfarande sängen högt uppe som hon haft sedan hon var nyfödd och först i natt när jag matade henne kom tanken på att man kanske snart ska sänka den OM hon en natt eller dag bara häver sig upp. Någon gång kommer ju även den dagen... :-)

Ella tycker om sina bröder och sina mammor och blir så glad och gosar in sig mellan hals och haka då man lyfter upp henne, hon testar sin röst och den....den hörs om man säger så ;-)
Ella tycker inte om mat men älskar gröt. Banangröt men nu även äppel-och pärongröt. Vatten är rätt kul att dricka ur flaska också tycker lillsessis.
Ella är en mycket snäll och lugn bebis som tar allt coolt. Hon är nöjd med livet och trivs bra själv både på golvet och i sin säng men tycker om att bli buren och gosad med också så klart.





Ella, 19 december 2011


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar