In my life

In my life

fredag 2 december 2011

Fredag!

Äntligen fredag! Ja, även om jag är mammaledig så är ändå fredagarna något speciellt...Frun är ledig två dagar, barnen är hemma, man kan göra något tillsammans på dagtid och inte bara umgås framåt kvällarna. Vi, jag och barnen brukar ha mys-mellis och inte bara mackor och fil, utan ibland blir det glass efter melliset eller någon bulle. Idag blev det lussebullar och pepparkakor + saft. Jag är anti-saft och läsk till barn och det tog emot idag också...men jag tänkte att jag säger "ja" när Ville bad om saft. Jag kan säga att det är nog andra gången (kanske tredje) jag ger honom saft sen han föddes.
Vatten, vatten, vatten.... Jag tror på det och Theodor har jag gjort likadant med och han är inte speciellt förtjust i saft idag. Föredrar vatten, till min glädje. Saft=socker. Räcker med annat sött som toghurt, lördagsgodis, bullar och glass. Man får helt enkelt välja. Min åsikt. Hur gör ni med era barn?

I kväll, om drygt 5 timmar kommer Theodor hjälpa mig att dra en vinnare till SMÅFOLK tävlingen!
Spännande spännande hihi... Var så kul att det var många som ville vara med och tävla :-)


Fick frågan om vart Ellas dregglis var i från och den kommer
från www.dregglis.se

Kram så länge!

1 kommentar:

  1. Min stora pojk dricker mest vatten. Vi har ca 15st 0,5 liters flaskor i kylen med vatten för att alltid ha kallt vatten tillgängligt. Visst får han dricka saft och läsk men inte för att släcka törsten med.
    Min lilla 8-månaders vägrar vatten till min förtret. Han dricker inte det, får han i munnen låter han det rinna ut direkt igen. Han vill ha något som smakar. Eftersom han har varit rätt sjuk i höst har jag försökt och trugat med vatten men får ofta ge upp och ge han juice utan tillsatt socker för han måste ha i sig vätska. Men han SKA lära sig dricka vatten ;) för godare dricka finns inte :)

    Ha en fortsatt skön helg!

    SvaraRadera