In my life

In my life

onsdag 21 december 2011

Dan före dan före dan före dopparedan

Hej o hå och dra på trissor! Såhär dagen julavslutning på Theodors skola så snöar det. Inte mycket dock men lite...Ja, väldigt lite (typ ingenting).
Vill fick vara hemma idag pga kräksjukan som går så det har varit "my life in pyjamas" idag. Mysigt värre. Lussekattsbak har det också blivit av. 7:e omgången och sen får det räcka för i år, men nu har vi till julen och så skulle Ida frå ta med sig några till jobbet i morgon också.

Igår var jag en sväng i Helsingborg. En väldigt kort sådan på Väla för de stängde ju kl.20 och jag var där kvart i sju, så det blev bara lite tittande... Långa köer i varenda butik så det blev mest tittande.
En liten julklapp var till killarna som de ska få på lördag morgon i sina julstrumpor blev det. Handskar till Theodor som han önskat sig och ett Pippi paraply som jag vet att Ville önskar sig, då han alltid ska ha Theodors och då blir det liv i luckan ;-)  Så det blir nog bra med det hihi.

Ella fick också lite klänningar och ett par skor att ha i vår/sommar. Det var Janni och Hanna som tänker på att lilla Ella vill ha fina klänningar. Tack för tanken tjejer!

Kameran har inte gått het idag så inga bilder till dagens inlägg men ja, ni kan ju tänka er... Pyjamasmys, WII-spelande och bullmamman in action och saffransdoften sprider sig i vårt ljuva hem.


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar