In my life

In my life

fredag 30 december 2011

Fredagsmyset är kommet - Välkommet!

Hejjå mamma! Ville gå o jobba
Fredag FrEdAg FREDAG!!!

Alltid lika skönt med denna dagen...Man vaknar upp och vet att det är sista arbetsveckan för frun. Underbart, men i kväll kommer jag inte vara hemma. Jag ska ta en utvilarkväll/natt hos Idas syster Lovisa. Ska dit o bara softa soffan med wordfeud, lite snack, kanske nån film i bakgrunden, kunna somna när jag vill utan att behöva gå upp igen förrän i morgon bitti när jag själv vaknar. Hur lyxigt är inte det när man är trebarns morsa? Ja, det är 100% lyx kan jag meddela ;-) I alla fall för mig.
Innan dess ska jag ta ännu en lyxstund i grillen. Det var längsen jag solade så det ska jag göra i em. Underbart skönt...få somna till en powernap som jag alltid gör och sen gå ut i friska luften för att sen bara dra på pyjamasbrallorna och bara slappa. Underbart. Sen saknar jag alltid min fru, men det är ju som det är - vårt underbara toffliga liv hihi :-)

Tog lite kort på barnen idag när de lekte så fint tillsammans. Ibland är Ville jättegullig mot Ella och visar/hjälper henne och pratar så som vi gör till henne. Jätte sött!
Innan la han sig på mage mitt emot henne en bit bort och sträckte fram armarna och sa:
"Kom Ella, krama Ville". Höll på att smälta där en smula *kärlek*


 Mammas snygging

Dagens trubadurer i klänning/tröja från
MeAndI








Mina små sötnosar vad jag älskar er, trots att tjatet är maxat om dagarna till
en liten tvååring med egen vilja och testing gånger tusen...


Kram och trevlig fredag!

1 kommentar:

  1. Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu och det är verkligen kul att få följa din fina familj. Jag och min tjej längtar efter barn och ska börja försöka i vår, spännande! Så det är inspirerande att se två tjejer som lyckats skaffa familj, vi känner nämligen inga lesbiska med barn.
    Hoppas du får en fin dag! /Josefina

    SvaraRadera