In my life

In my life

torsdag 3 november 2011

Växjötripp

Hemkommen från Växjö och efter att ha landat lite, bytt blöjor, gjort välling och gosat med mina två minstingar så ville lillprinsi kolla på Pippi. Så klart han fick i detta gråa rusk ute. Tänkte passa på att skriva ett par rader innan vi ska gå en promenad tänkte jag. Kvällspromenad. Får se hur länge Ville vill sitta i vagnen men en liten runda kanske det kan bli i alla fall. Ida skulle träffa en vän efter jobbet så hon kommer hem sent. Men rätt skönt med såna kvällar också. Att bara vara jag då barnen somnat.

I natt sov jag hos syrran efter att ha kört Theodor till sin pappa. Jag kom lagom till kvällsmaten hos syrrans familj - fisk *mmmmm* och sen var det massa prat och när klockan var 23 så började vi kolla på inspelade program som Bonde och Berg flyttar in. Tycker hon e så rolig. Söt också för den delen ;-)
Jag syndade och åt lite godis medan syrran min duktigt sa nej.
Mormor fick så klart besök också innan jag körde hemåt idag. Vi satt och pratade gamla minnen, kollade på kort när jag var liten och hon tyckte Ella är lik mig som bebis. Sen fick jag en fin ring av henne. En minnesring som hon själv kallade det. En vacker ring som ska få bära mitt finger fr.o.m idag.



Innan Växjötrippen fick Ella smaka sin
första majskrok - Betyg 5 av 5 :-)


Theodor i bilen på väg mot Småland


Ella med sin minsta kusin Nellie 3,5 år.



Lille Alfons (min gamla hund) som numera bor hos
min mamma. Han var sjuk och låg i sin säng ute.
Hade kräkts igår kväll och var slö. Stackars Affe...



Kollage på moi haha. Ja, syrran är med på
några också.


Nä, nu ska jag lura ut Ville på promenix ;-)


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar