In my life

In my life

söndag 20 november 2011

En vecka kvar till advent

Hej och god kväll! Ja, det känns som mitt i natten när man tittar ut men i själva verket är klockan bara halv fem. Theodor leker med kompis Ville, lille Ville tittar på Pippi, Ella somnade efter att ha sänkt en flaska välling och Ida är och tränar. Hon kör dubbelpass idag - bra jobbat kära fru :-)
Jag då? Jag håller på att baka lussebullar hihi. Igen? Tänker ni. Mmmmm så är det, säger jag. Tredje gången gillt? Nä, det blir nog EN dubbelomgång till haha. Ja, vi måste ju ha till jul och dessa lär väl räcka till Lucia...Om vi har tur ;-)
I kväll sen när Ida kommit hem ska jag ha egentid och gå på massage. Naprapatkliniken hittade jag en tjej som gör djupgående massage så jag ska plågas 45 min. Ja, jag lär plågas för jag har värk från nacken och neråt och trycker man så blir det som domnande kyla ner i höger arm. Någon som vet vad det kan vara? Nerv i kläm? Ja, vi får se men bra är jag inte i axeln och nacken så jag hoppas att massage kan hjälpa.
Ska sedan fortsätta att gå regelbundet hos min vän Emelies mamma som är massör.
Vi var förresten hos Emelie o Jessica idag och hälsade på. De har fått sin tredje pojk för 1 månad sedan så helt plötsligt var vår lilla Ella a big baby! Hon fick när vi var där, väldig fart i gåstolen så hon tycker det var jättekul att kolla in alla 4 killarna springa runt och leka. Nästa år är det hon som är tjejen i killgänget  på snabba fötter hihi.

Nähäpp, dax att fortsätta med lussebullarna så de hinner bli klara innan frun kommer hem.
I morgon är det måndag igen och ny vecka. Full rulle. Späckat schema.

Kram och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar