In my life

In my life

torsdag 20 oktober 2011

Tandligan

Leken gick inte som jag tänkt mig..Feberkille på ett icke bra humör, så det fick bli en ny introduktion av en annan film. Karlsson, Pippi och Emil slits ju snart ut haha. Så idag fick det bli Lotta på Bråkmakargatan och det verkar vara en hit. Ja, hon är ju också ett litet bus, så det går nog jämt ut *s*.

En tjej ringde i eftermiddags också från ett företag och ville ha Theodor som statist i en reklamfilm för City Gross. En statistroll som skulle spelas in i Riga av alla ställen. I så fall skulle vi fått resan till Estland betald dagen innan, spelat in och Theodor hade tjänat 5000 spänn men typiskt nog så är han inte hemma då inspelningen skulle ske. Tråkigt men kul ändå att de ringde och ville ha honom med! :-)En mycket stolt son med en glugg rikare.
Undrar om tandfen kommer i natt ;-)


Dagens miniskatt i strumpbyxor från Juliet
och kjol från Polarn o Pyret

Ella fick lite nyheter idag - en majsvälling på tetra
och två nya burkar mat. Får se om det går hem hos
lilla damen... Hon gillar inte gröt i alla fall.

Bröderna Bus kör racerbanan som blev en flopp till slut.
Men en stund var det kul :-)Just nu längtar jag till den 12 november. Då åker tjejligan (jag, frun och Ella) tåget upp till Stockholm och tar in på hotell. Hur soft är inte det på en skala? Ville ska ha mormor här hemma och Theodor gottar sig på Teneriffa med sin pappa den helgen. Vi ska upp på mama-galan och jag längtar jättemycket! Ska bli skitkul rent ut sagt och vi hinner nog dra en vända i City också ;-)
Hittade ju en massa andra butiker i somras nrä jag var uppe. Fina barnbutiker med inredning i, på Östermalm och även på Söder. Bl.a Juliet där Ellas strumpbyxor kommer ifrån. De hade massa söta strumpisar där. Kika gärna in. Länken finns över fotot ovan.

Har bestämt dejt med min faster också på lördagkvällen när vi kommer upp. Får se om alla tre fastrarna och kusinerna kan hänga på. Vore kul :-)  Sen har jag dejtat in Lofsan också för en liten lunch eller kanske brunch. Ja, det ska bli nice att komma iväg lite i alla fall. Det behövs mitt i vardagsmaten.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Ett annat filmtips är Madicken. Tycker i alla fall vår dotter om!! Annars är Lotta en 10-poängare här... inte utan att man ser lite olika "Lotta-drag" i vår dotter.. hi hi

    Kramar Maria m fam

    SvaraRadera