In my life

In my life

onsdag 26 oktober 2011

Mässor i Svealandet

Snart är det dags för Varning för barn-mässan i Malmö. I helgen närmare bestämt.
Jag ska dit med några andra bloggmammor, Sara, Hanna och Janni (tror alla kommer) och under tiden ska frun gå med killarna på Leos lekland som ligger på andra sidan vägen. Perfekt. Jag och lillsnäckis går och kolla in det bästa vi jag vet - barnprylar/kläder/ideér...Yes, you name it.
Ella har vart lite kinkig idag, eller ganska så rejält. Det började i natt då hon skrek med sin så jäkla gälla stämma haha. Ja, hon kan om hon vill vår lilla donna. Ni ska höra *s*. Jag tänkte att något inte står rätt till för hon har typ inte skrikit på natten sen dagen vi kom hem från BB. Ligger mest o snackar med sig själv annars då man väcks. Men hon hade ont i magen, stackarn plus att jag tror tänderna är på G.
Resten av dagen har hon vart lite låg och sprutorna gjorde väl inte saken bättre heller.


Till helgen i Malmö


Fick mejl av syrran tidigare i kväll och hon frågade om jag visst när barnmässan i Götet är nästa år. Ja, man frågar dem som har koll *s*. Ute i god tid så klart så är det redan uppkollat och inte mindre än den 2-4 mars 2012 slår portarna upp igen för alla galna mammor o pappor.
Syrran kom med en väldigt rolig idé - att vi två skulle åka upp den helgen till Göteborg och gå på mässan och bara vara vi - systrarna Bergman. Det tycker jag var en superbra idé!
Så nu har jag redan inbokat den helgen...bara ett halvår kvar ju haha ;-)
Älskar sånt där! Mässor, barnprylar mm...mm... Som ett barn på julafton!



Nu ska jag krypa ner bredvid mig lilla älskade fru som inte mådde så bra i kväll. Halsont och inte alls piggelin. Frös, så jag bäddade ner henne efter lite ryggmassage, så jag hoppas hon sover gott och vaknar något piggare. Inte läge att bli sjuk nu. När är det läge för det liksom?...

I morgon ska Ville ha Nalle-fest på sin förskola. Så gulligt att jag bara dör en smula eller två. Så nallen han fick då han åkte ambulans ska få följa med och göra förskolan i morgon.

Natti på er gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar