In my life

In my life

tisdag 11 oktober 2011

En helt vanlig tisdag

Märkligt väder idag. Kallt och grått på morgonen men upphåll, nyss störtskur och jag fasade redan för att gå till skola/dagis om en timme (även om det finns stövlar, regnkläder och regnskydd) och nu tio minuter senare är himlen blå, ja jag ser faktiskt inter ett enda moln när jag tittar ut?! Solen skiner och nu ser jag fram emot att få hämta mina trollungar för att ha en mysig eftermiddag. Idag är det Theodors speldag så det lär bli WII för den killen en stund och jag vet vad Ville kommer att säga när han kommer innanför dörren - "Kassooon"!! Jajjemän, Karlsson på taket äger i lillprinsis ögon just för tillfället.

Ida ska efter jobbet, på Britney Spears med några vänner. Lite avis e jag för jag ville också gå men då jag vet att bruden inte sjunger bra live, så tycker jag 700 spänn kan gå till något annat i min värld...tex en helg i Sthlm. Funderar på att inta storstaden i vinter. En helg..kanske lite träning med Lofsan. Nå, vad säger du? ;-) Ja, det var bara en tanke jag kom på idag då jag bakade cupcakes. Undrar just varför mina smetiga bunkar fick mina tankar att dra iväg mot träning och nyttig kycklingsallad?
Jag har vart dålig med träningen denna veckan så det är nog därför... Men i morgon bitti ska jag gymma innan Ida börjar jobba och på torsdag blir det också gymmet + ett boxpass på kvällen. Gött!



Morgonmys med lillsessis
Vaaaar är Ella?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar