In my life

In my life

söndag 30 oktober 2011

Socker på tub

Ännu en helg är över och i morgon fortsätter ledigheten för Theodor som har sitt allra första höstlov. Ville ska vara som vanligt på förskolan då han behöver vara med sina kompisar och inte vara hemma hit och dit. Han har alltid varit lite känslig för förändringar och nyligen var han sjuk och borta en hel vecka, så vi ville inte ha honom hemma en vecka nu igen bara för att Theodor är hemma.
På onsdag åker Theodor till sin pappa i Växjö för att på söndag åka till Teneriffa en vecka. Skönt!


Helgen började med trollfest för F-klasserna i skolan och de barn som ville fick vara utklädda till troll. Theodor som alltid älskat att klä ut sig ville så klart vara troll men peruken jag försökte få på honom ratade han haha...Så det fick bli hatt istället. Synd för han var sååå söt i peruken med sin lilla glugg.
Bilden nedan till höger visar det troll-landskap som Theodors klass byggt upp.
(Klicka på bilderna om ni vill se dem större)








 Min lördag kväll bestod av restaurangbesök med min fd kollega Rose-Marie och det var mycket trevligt och gott! Vietnamesisk rätt med glasnudlar, räkor och grillspett. Efteråt drog vi frusna till Candy People och köpte lite efterrätt och stod länge och tittade på allt som fanns. Sådant man ville ha som liten. Roliga godis-grejer och vi hittade retro-tuggummi. Sånt rosa tuggummi på tub som luktar gott!
Snacka om att dra in pengar och lura barn. Svindyra sockerchocker liksom. Nä, tackar vet jag Extra!




Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar