In my life

In my life

lördag 1 oktober 2011

Sköna söndag

God morgon!

Tidig morgon idag, men inte så konstigt då Ella somnade 17.30 igår  och somnade för natten... Hon åt 01.30 i natt sen sov hon vidare till 06.30, så det var bra. Trodde jag skulle få gå upp runt 04-tiden i morse. Nu sitter vi här, jag, Ella och Theodor som nyss vaknat. Bakugan på TV. Tydligen väldigt viktigt haha. Fattar ingenting om de där små bollarna som vecklar ut sig till drakar men tydligen är det hett på skolan.

Idag blir det att åka till Hörby badhus och lattja omkring. Även Ella ska få bada om hon tycker det känns bekvämt. Det finns en 32-gradig bassäng så vi får väl se hur hon reagerar. Poolen i skummeslöv på 28 grader var inte poppis. Annars får hon o jag mysa runt i den varma fuktiga luften inne i badhuset.

Ska även till Theodors klasskompis i em och hennes mamma. Vi ska diskutera deras disco-kalas som de ska ha nästa söndag. Theodor fyller år på lördag och då är han hos sin pappa, så han får sina presenter på fredag morgon istället, sen blir det kalas på söndag när han kommer tillbaka. Ska bli kul!
Hans pappa Johan ska komma och vara med och vara DJ. Barnen tycker det ska bli coolt haha.

Ha en skön söndag!

Kram på er!

2 kommentarer: