In my life

In my life

lördag 8 oktober 2011

Malmövisit

Idag efter min sovmorgon och vi hade fått frukost i oss, så körde vi till Malmö för att hälsa på Matilda och Sophie, som bor i en skitsnygg lägenhet precis vid Turning Torso. Grymt. Vi blev bjudna på fika, Sophie bakade bröd och Ville gick loss på allt haha. Jättelycklig! Vi tog sen en promenad ner till havet och alla dess vattenfall som finns överallt. Ville som älskar vatten hade mycket att titta och känna på.
Efter en blåsig promenad med det fina paret körde vi vidare till Svågertorp där vi kollade in nya Stadium. Villa sov och det var massor av människor, så vi var där bara en liten stund innan vi körde hemåt igen.
Inte ens IKEA blev det idag....Kryss i taket ;-)

När vi kommit hem övade Ville och Ida på sina brädor. Jo minsann haha...vi har en bräda till mammorna också. Så klart. Man måste ju hänga med i svängarna liksom haha.
I morgon blir det mer övning. Skateparken nästa ;-)
Kvällen har bestått av att scrappa i barnens album. Så mysigt att titta på bilderna och göra dem till något nytt, då man gör fint i sina album. Så kul för barnen att ha sen. Tid tar det men det är värdefullt att ha.



Matilda och Ville



Där uppe på våning 52 har jag varit :-)


Sophie och Ville spanar in segelbåtar.



Mitt hopp om att hoppa i ramperna ;-)


För övrigt är jag helt kär i låten Someone like you med Adele. Underbar att lyssna på...




Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar