In my life

In my life

fredag 14 oktober 2011

Dagens tips!

Alla barn har olika behov, så även när det gäller blöjor. Jag har tre barn och har provat många olika sorter men har i slutänden på mina större barn (från välling-åldern 6 mån) alltid fastnat för samma märke till alla tre kidsen. Jag har provat Libero, pampers, Icas egna, Willys egna, Huggies och något annat märke från City Gross som jag inte minns vad det heter. Dem passade inte på mina små rumpor i alla fall.

Märket jag har fastnat för är Willys egna. Jag tycker att Pampers var bra endast på Ella och bara då hon var riktigt liten, upp till ca.3 månader sen tyckte jag de blev som en tvättsvamp av minsta lilla kiss.

Libero enligt mig och mina barn har de också funkat på mindre barn och nu på Ville då han oftast inte kissar i blöjan eller väldigt lite förutom på natten. Men på dagtid då han hade noll koll på pottan så tyckte jag den också blev dumpig och gelékulor hamnade på huden även om jag bytte vid behov.

Icas egna tålde inte Ville. Han blev som en babian i rumpan och hade svinont stackarn, så dem har jag inte provat på Ella.

Willys egna har vart super till alla tre. Okej, de är lite tjockare som Liberos minsta är men de är inte gelé-aktiga, de blir inte sumpiga utan de håller måttet perfekt.
Jag har tipsat flera föräldrar som inte provat innan, men som nu bytt över.
Priset är också bra...79:- för ett dubbelpack. Libero kostar 108:- (hos oss).
Ofta har dessutom Willys ta tre betala för två på sina blöjor också, vilket är toppen för en superblöja.

Vill bara ge er ett bra tips! Sen kanske den inte funkar på alla barn, som tex. Icas inte gjorde på Ville, men värt ett försök kanske?! För hur kul är det att lägga pengar på blöjor?

Nu finns bara byxblöjorna i Willys upp till stl.5 så nu har vi börjat köpa Liberos disco-blöjor till Ville. De funkar nu och han går på pottan ofta när det gäller "del 1". Kapitel 2 har han noll koll på än men det kommer ju. Han fyller ju 2 år i morgon så det är ingen panik, även om det vore skönt att ha ett blöjbarn istället för två.

Vilka blöjor använder ni till era barn?



3 kommentarer:

  1. Hej Carola!!

    Tack för tipset!! Det ska jag faktiskt prova.
    Vi kör oxå Libero på Anton, men som du säger de blir så "supiga".
    Tack än en gång och trevlig helg!!
    / Emmi

    SvaraRadera
  2. Hej :) Vi kör Pampers original på Pippi (pampers slim fit var usla), hade pampers på Olle första tre mån men de blev plastigare då man bytte upp sin stl så då fick det sen bli mjuka libero. De gånger han har blöja nu så kör vi oxå discoblöjorna :) Puss

    SvaraRadera
  3. Jag har provat icas till Alex när han var liten funkade bra men var väldigt tjocka. Swdan övergick vi till Libero har även dem funkat super men A kissar väldigt mkt på natten å de läckte igenom. Nu provade vi pampers å de funkar kanon både dag å natt till båda killana. Vi har här på maxi 85 kr per paket när man handlar för 200 och när gör man inte det med en familj på fyra hihi =) Hoppas att ni fick sålt en massa idag kram kram

    SvaraRadera