In my life

In my life

onsdag 21 september 2011

Svårt det där....


Igår gick jag en mil och när frugan kom hem så körde jag in till gymmet och körde styrka i 45 min. Det behövdes för själen kände jag. Blev lite peppad också då jag pratade en sväng med Lofsan som kom med sina små bra tips och pepping som alltid. Tack!
Tog en bild på magen också, nu såhär 4 månader efter snittet. Nu ska jag bara bli fastare runt midjan också. Lättare sagt nä gjort, men det var som Lofsan sa... Att gör man verkligen gjort allt man kan och inte ser resultat efter 3 månader, då kan vi se efter vad som behövs ändras på.
Ja, det stämmer nog för inte har jag gjort allt jag kan och godis äter jag då och då och några magövningar kör jag inte regelbundet hemma. Så då kan man ju faktiskt inte heller klaga, eller hur?!
Nä, så jag ska verkligen försöööka köra här hemma också. Har ju t.o.m en skivstång här så jag kan ju om jag vill. Vill, vill jag...det är bara disciplinen också!

Nu fixar jag fiskgratäng som vi snart ska hugga in på och efter det blir det bolibompa och saga innan läggdags för killarna. Ella somnade nyss i sin säng. Det också...Jag är så himla nöjd att vi alltid lagt henne (och de andra två) i sin egen säng sedan hon kom hem från bb. Har aldrig haft små bebisar i sängen och det är verkligen upp till var och en men jag vågar inte för jag litar inte på mig själv, plus att vänjer de sig vid sin säng så är det ju bra mycket lättare sen när man väl vill att de ska somna där. Man märker på Ella att hon är trygg i sin säng. Är hon trött så kan man bara lägga ner henne och direkt då ser man att ögonen går igen..sen kan hon ligga där och leka lite för sig själv innan hon somnar, men lägger man henne någon annanstans och har att sova som mål, så märker man direkt att hon inte slappnar av lika lätt.
Så det måste jag säga att jag inte ångrar...Mysa i sängen tillsammans kan man ju göra på morgonen, förmiddagen, dagen och kvällen :-)




4 månader efter mitt kejsarsnitt

 På väg till gymmet


 Å lilla 4-månaderstjejen själv, glad som alltid :-)



Förresten, det går fortfarande bra att rösta på mig på www.mama.nu :-)

Kram!

2 kommentarer:

  1. Hello Hot Mama!! Det händer ju grejer. Får man lov att fråga vad du har för mål?

    Den där Lofsan är minsann bra att ha hahaha Hon är så jäkla snäll som delar med sig av all sin kunskap.

    Allt bra annars?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej
    Hittade hit när jag ,nyfiken som jag, är letade upp dig efter att ha läst om dig på vimmelmammans blogg...
    Du ska vara supernöjd med hur du ser ut bara 4 månader efter snittet. Själv ser jag tyvärr inte ut så...13....år efter mitt snitt ..hihi
    kram susanne
    www.bambuochbetong.blogg.se

    SvaraRadera