In my life

In my life

fredag 2 september 2011

Besök av barn o syster

Igår kom Charlotte, min syster hit och med sig hade hon tripp, trapp, trull med sig, mina små syskonbarn. Jag hämtade dem på stationen och väl hemma var det fullt ös! Barnen lekte utanför och även grannbarnen, så många barn var det :-)  Vi skulle grilla men vet inte vad som hände där riktigt med kolen så det blev till att fixa mat inne istället. Det gick bra det också :-)

Kvällsmaten i magen och fram kom popcorn, ostbågar och Pepsi Max. Barnens fredagsönskan - vår lag.
De var som hökar över skålarna på bordet och det tog slut illa kvickt. Vad är det med barn och trycka? De kan liksom inte sitta ner o kolla sin film, ta några popcorn då och då... Nä, det ska tryckas in tio åt gången. Helst innan man hunnit tugga upp de man dessförinnan tryckte in. Så kul var det fredagsmyset liksom haha...Ja, ungar...
Ella fick en smakis havregrynsgröt som vi nu börjat på lite smått. Hon gillar det och flinar mellan skedarna. Gosan, vårt lilla matvrak. Är glad hon äter. Ett bad blev det för sessis också innan natten.

När väl barnen hade somnat så fick jag o syrran egentid..och insåg att det faktiskt stämmer att det "spökar" här i vårt hus. Det är fler som sagt det i vår huslänga...och igår märkte vi av och undersökte. Och det var inte barnen, det bevisades.
Mer om det en annan gång...Nu frukost i 8 hungriga magar. Hur gör Familjen annorlunda??
Vi diskuterade det igår....*impad*




Fredagsmys med storkusinerna




 Fredagsmys för minikusinen - gröt.




 Natti natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar