In my life

In my life

söndag 30 juni 2013

Juli månad och redan...höst?

Ännu en sommarmånad har anlänt men vart är sommaren undrar jag? Säkert många andra också.
Detta är nog den sämsta sommaren på flera år. Säker på att sommaren kommer lagom till nästa vecka då jag börjar jobba igen ;-)  Tur jag har ett jobb med oregelbundna tider så jag ändå är ledig halv dagarna ibland :-)

Idag startade jag i alla fall en proteinrik frukost, som alltid. 2 ägg och en stor bananpannkaka blev det och jag är nu proppmätt! Å se, nu kommer solen också *när man talar om trollen*...
Ville och Ella är hos mig idag och jag tänkte vi skulle till någon rolig lekpark i Malmö. En av alla tema lekplatserna de har (tror de har uppåt 20 olika och vi har testat 3-4 st). Så efter lunch drar vi nog till en ny.


Igår söndag var jag på en kurs med Anna (läs mer om henne på silverdotter.se) om att vägleda sig själv och andra. Riktigt cool kurs men tänker inte gå in på det i bloggen eftersom många inte "tror" på att man kan ha kontakt med de på andra sidan. Men vi som var där kan och det var en fantastisk kurs.
Ja, som sagt...riktigt coolt!! Energin var enorm och jag var jättepigg efter allt. Orkade t.o.m se en film på kvällen utan att decka i soffan och det hade jag aldrig gjort annars med tanke på att jag gick o la mig kl.05 i söndags morse och var uppe igen kl.08, sen kurs mellan 10-17.
Jag var ute i lördags med ett gäng tjejer, på Wonk i Malmö. Kul förfest med massa singstar och sedan utgång med bra musik och goa människor. Ja, det blev en bra kväll och klockan tickade på... så efter 4 timmar på dansgolvet var det dags att sticka hem :-)I väntan på bussen till Malmö i lördags kväll

 Tre av oss som var på festen - Fina paret Erica och Linda.
Väldigt trevliga tjejer och så fina tillsammans. Kärlek!

 Singstar battle... Hes var förnamnet sen haha.Nu dax att kolla på Karlsson på taket enligt Villes önskemål.. o gärna för mig för nu blev det grått igen.


Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Här uppe i Gävle har vi faktiskt haft en riktigt fin sommar hittills =) för en gångs skull ska tilläggas.

    SvaraRadera
  2. Hej Finaste Carola. Så glad att du kom på min kurs. Dock vill jag bara korrigera att det inte är en andlig kurs. Utan en kurs som beskriver hur du kan lära dig att använda dina medfödda förmågor (intuition) för din egen vinning skull :). Ville bara förtydliga så att alla förstår att det inte är något "flum" utan logisk konkret information om hur du kan få det du vill att bli verklighet att också bli det. Kram på dig fina du <3

    SvaraRadera