In my life

In my life

lördag 29 juni 2013

Malmö och pride

Igår var en Malmö dag med stor och liten. Vi tog bussen till Lund och sen tåget till Malmö. Just för att barnen ville åka tåg. Ibland är det skönt med de där dagarna där klockan inte finns. De dagar där barnen kan få bestämma tempot och man kan åka de där omvägarna för att de vill.

Väl i Malmö gick vi på stan och kikade i affärer. Som ni vet så är Theodor lika intresserad av mig att gå o kolla i butiker och han går direkt till sin storlek o kollar in kläder. Dock blev det bara att titta igår men han tyckte det var lika kul för det. Tacksamt barn.
Ella höll låda och sprang o var all over! Haha.. men det gick bra och när hon väl somnade efter lunch så kunde jag o Theodor gå o kolla i lite inredningsbutiker där inte klåfingriga små händer är överallt :-)

Vi tog tåget vidare till Hyllie och vandrade runt på Emporia också i över en timme. Går alltid vilse där men trivs där. Tycker det är ett bra shopping place :-)
Ella hittade innebandyklubban och bollen och såg ut som hon inte hade gjort annat.
Ni ser ju blivande idol fotot här nedan ;-)







Jag och Theodor avslutade kvällen med film, chips och ostbågar. Kollade in en gammal Beck film från 1997 och den var nog lika läskig som Shrek haha. Han tyckte inte alls den var otäck och nej, det var den inte.  Men de nya får han inte se.

Nu ska vi fixa oss och sedan ska Theodor åka till sin pappa idag och stanna några veckor.
Kommer sakna dig älskling! Men vi ses ju i sommar ändå.
Sen blir det Malmö idag igen. Pride paraden och ikväll utgång. Fullt ös idag men sånt gillar jag.
Tankar på annat, vilket behövs i dagsläget.


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar