In my life

In my life

tisdag 18 juni 2013

Semester - dag två

Vaknade av att jag hörde Theodor 06.30. Han tog sin mobil o låg o spelade på. Är alltid tyst tills alla andra vaknar. Klockan 07 kom Ella in och 07.30 vaknade Ville. Då låg vi alla i sängen och lyssnade på Spotify ett tag innan det var frukost dags.

Smoothie till mig, gjord på jordgubbar, banan, proteinpulver och mjölk. Gillar den kombon! Å jordgubbar...mmmm..
Även ett kokt ägg slank ner. Ägg är förbaskat gott.

Kl.11 öppnade Dalbybadet så vi var på plats då. Tog även med lunch, mellis och glasspengar...men det vet inte kidsen. Alltid roligt med överraskningar och att köpa glass, det är en jublande bra överraskning eftersom jag sällan köper glass ute.

Inte ett moln på himlen och det enda man hör är plumsande vatten och glada barnskratt. Härlig dag!

I eftermiddag kommer min fd kollega inom och hälsar på. Blir kul! Säkert blir det en planerad dag till Köpenhamn inbokad också.

Fick även ett samtal i förmiddags av en tjej på Anagram filmbolag. De ville ha med mig som statist i en novellfilm som ska visas på svt. Så jag tackade JA.
Alltid kul!

En annan ny grej är att jag ska bli fotad till olika modell foton framöver. Jag har ialf 3 fotografer som vill ta olika slags foton - casual, fashion, fitness och reklam.

Så ja, även mitt i allt elände som varit är jag glad att det händer grejer runt om mig. Sådant jag tycker är jätte skoj!

Å många frågar om jag o Ida är vänner. Ja, vi är vänner. Pratar dagligen och vi vill ha en bra relation för barnens skull.
Man måste inte vara ovänner bara för att man gjort slut. Så är det :-)
Känner inget behov att skapa osämja och få barnen våra att behöva lida.
Är jätteglad om vi kan funka bra som vänner.
Så nu vet ni ;-)


Kram - glass dax!! *surprise tajm*
1 kommentar: