In my life

In my life

onsdag 12 juni 2013

Nötfärs eller blandfärs?

Idag har jag hoppat över hemmaträningen. Nästan i alla fall. Jag har gjort pushups och armhävningar vid två olika tillfällen och inte idag heller kunde jag klara mer än 10 push. Jag blir tokig men ryggen viker sig så så är det lika bra att stanna.

För er som inte tror att jag äter något onyttigt så tror ni fel. Idag har jag ätit en kexchoklad och en banan till mellis. Blev sjukt sugen på choklad och det var längesen.
Gjorde biffar till middagen och barnen åt pasta till medan jag hoppade över den och åt mixsallad till.
Jag tycker om mixsalladen för att det är machesallad i och den gillar jag + babyspenat.
Biffarna gjorde jag denna gången på nötfärs och de blev goda. Jag brukar ha blandfärs annars men i fortsättningen blir det nog nötfärs.

Vissa frågar om jag aldrig äter kakor och bullar och sådant men jo, det gör jag men även det har minskat sedan jag började äta nyttigare. Det har gått hand i hand. Jag är inte en kakmänniska för det första. Jag älskar kladdkaka. Helst med en klick grädde :-)
Tycker även om att baka bullar men äter sällan dem själv. Barnen gillar dem och nu är det perfekt att ha med till badet eller lekan. Innan åt jag lätt tre stora bullar. Nu delar jag en med Ella eftersom hon inte äter upp hela, så tar jag det godaste i mitten ;-)
Så jo, jag äter godsaker jag också men kanske 3 ggr/ månaden nu istället för varannan dag som innan.


Dagens kvällsmat - nötbiffar med sallad och ett glas vatten till.I morgon kommer jag som önskan ha varit att jag ska skriva ner hur jag äter och tränar under en veckas tid, så jag tänkte att fr.o.m i morgon börjar jag på ett matschema och träning för en vecka hur jag lägger upp det.


Må väl!


3 kommentarer:

 1. Jag verkligen älskar bullar men nu sista baket jag gjorde så åt jag så många att jag tror att jag föråt mig lite tack o lov. Så nu har jag inte alls varit sugen på det. Kladdkaka är annars också en favorit. Själv tycker jag det är svårt på helgerna när jag är hemma och allt finns "tillgängligt". Mycket lättare i veckorna. Brukar köra PF då.
  Ska bli intressant att läsa mer om din träning för du inspirerar så =)

  SvaraRadera
 2. Tränar du och Ida tillsammans?

  SvaraRadera
 3. Vi brukade göra det innan vi fick barn!

  SvaraRadera