In my life

In my life

måndag 2 januari 2012

Städat ut julen...nu vill gå mot våren .-)

Igår, den 1 januari åkte granen ut från The barrhouse. Det var gränt precis överallt efter den jäkla granen haha. Varje år tänker jag att nästa år ska jag köpa en trovärdig kungsgran...men när julen närmar sig så längtar jag alltid efter att få köpa en gran. En riktig gran. Doften, stickandet, stämningen... Ja, allt det där med en riktig gran. Barnen tycker det är mysigt att hämta en julgran, hugga den så den passar och ja..
Så nästa år lär det bli en riktig även då, fast än att det tog typ en timme att städa upp alla barr när vi igår kväll hasade ut den.

Hämtade Theodor igår kväll också på stationen, då han kom med tåget tillsammans med sin pappa. Vi körde och handlade lite måsten och när vi kom hem hade frugan gjort ordning kvällsfika med gott bröd och pålägg. Mätta och glada barn la sig i vår nya mjuka och sköna säng tillsammans med Ida som läste saga.
När de somnat hade vi tjejkväll (mammorna + Ella) och kollade på Titanic med surround. WOW!!!

Idag blir det lugna gatan... Benita kommer om en stund och ska planera ett dessert bord som hon ska fixa till Ellas dop på lördag. Cupcakes och annat vad hon snu skulle göra. Hon är jätteduktig i alla fall så det kommer nog bli uppskattat både av oss och gästerna.
I eftermiddag kommer Emelie med sina tre små killar och leker lite med oss. Ska bli skoj!
Barnen leker så bra ihop och nu har ju Ella också fått en egen lekkamrat i sällskapet, då de fick in lille Julian för två månader sen. Fullt ös sen om två år...det är det nämligen redan när vi ses haha.


Sopa ihop allt barr. Blev en hel soppåse full

Nöjd tjej är med och handlar

Ella tränar lite på kvällskvisten...
 Glada tjejen!


Kram och ha en fin måndag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar