In my life

In my life

fredag 13 januari 2012

Fredag!

Grattis älskade lilla sessan på 8-månadersdagen! Och inte bara på dagen...det var även fredagen den 13:e idag och för exakt 8 månader sedan var det fredagen den 13 maj, då vår lilla Ella föddes. Jag kan nu medge att skrockfull som jag är (vid vissa grejer) så trodde jag något skulle gå snett med mitt planerade snitt, just bara för att det var den så kallade otursdagen. Men nu är fredagen för alltid en lyckodag! :-)

Annars då? Jodå, sjukstugan den fortsätter. Ville hade feber i måndags eftermiddag och den har hållit i sig hela veckan. Även idag har han varit lite varm men ändå ganska pigg och busig. Som vanligt ;-)
Ibland undrar men om det kan bli värre haha...men det lär det nog bli *phu*. Tänk när han är typ 4-5 år...

Jag var en sväng inom IKEA i eftermiddags och införskaffade en våningssäng till killarna. De har ju haft varsin hittills men det tar ju lite mer plats med två sängar än en, även om denna sängen är både bredare och längre än deras små sängar de haft nu. Men det blir nog bra. Tyvärr hade den sängen vi ville ha, utgått ur sortimentet (så klart) men vi köpte en vanlig i furu som vi ska måla om vit. Vitt är alltid snyggt :-)
Till Ella sen när hon växer ur sin spjälsäng, så har jag en gammal säng hemma i Växjö som jag hade då jag var liten. En sådan utdragssäng som går upp där framme vid huvudet. En sån...va heter dem?
Ja, ni vet kanske? Fina är dem i alla fall och den vill jag Ella ska ha. Även den ommålad i vitt.


Dagens 8-månaders bebis i tunika från Me Too

 Ny stil då Ella vilar på dagen :-)
Då ligger hon alltid tvärt om som Pippi eller på tvären, som här.
Däremot på natten sover hon "som man ska" ;-)

Gjorde ett riktigt sko fynd idag till killarna.
Varsin sommarsko från Puma för 89:-/paret.
Det var 70% på Barnens hus, så nu har de
fräscha turkosa sommarskor också :-)



Ella vaken...Dax att smita!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar