In my life

In my life

söndag 8 januari 2012

Ellas dop del 2 - Dopet

Vi hade valt att ha ett litet dop med våra närmsta släkt och vänner. Ett litet dop med mycket kärlek.
Ella var på topphumör men började bli trött under dopets gång och när prästen tackade för sig så somnade Ella gott på Idas axel i kyrkan och sov sig sedan genom tiden då vi åt - perfekt tajming.
Min syster och Idas bror och syster hade vi valt att bli Ellas faddrar men tyvärr kunde inte Idas syskon eller föräldrar komma pga arbete och att de var i London, så det var bara moster Charlotte som var där och även hon som fick hålla Ella samt läsa en fin dikt om ett Gudbarn.
Ville som brukar ha myror i rumpan var väldigt stilla i kyrkan men även han var trött men det gick bra.
Theodor ville inte vara framme med oss, utan sitta med kusinerna bland gästerna och de hade så kul sen alla barnen som var där. Alla fick vara med och alla hade kul trots åldersskillnaden mellan äldsta och yngsta. Victor 10 år och vår Ville 2 år. Sedan var det ju tre ännu mindre.. Ella, Julian och Stella.

Namnen blev Ella Vilma Saga Idelie
Idelie hade vi från början som första namn då hon låg i magen under en lång period men när hon kom ut var hon inte en Idelie. Idelie är Ella den första i Sverige att heta tack vare mamma Ida som kom på detta namnet då Ella låg i magen. Ida heter Ida Emelie och Idelie är en blandning av de namnen. Ett fint namn som skulle göra Ida stolt om hon fick ge sin dotter och därför valde vi att behålla det, men inte som första namn. Nu däremot tycker jag att hon skulle passat att heta det men nu är hon vår lilla ELLA istället.

Ett väldigt lyckat dop som jag och Ida pratade om mycket på kvällen sen hur nöjda vi var med allt.
Jättefina presenter fick Ella också och jag lovar hon kommer att uppskatta sin dopdag i bilder då hon blir äldre och få se alla gäster, alla fina detaljer och presenter. Tack alla för en fin dag ni gjorde med oss.



Mamma Ida och en glad Ella


Ella med mammorna

Theodor kom direkt från pappa i Växjö till dopet .-)

Våra älskade vänner och familj

Ville sjunger  "Du vet väl om att du är värdefull" för lillasyster.


Min syster, jag och en trött nydöpt tjej.

Älskar blickfånget av Ville som blev arg när jag sa till honom haha

Barnbordet med munnarna fulla med god fika
 Mys med småttingarna

Jodå, Ella var nöjd med dagen! ;-)


Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar