In my life

In my life

tisdag 17 januari 2012

Hos familjen Tilling

Ella och jag har varit på äventyr idag. Norrut och närmare bestämt Helsingborg. Efter jag lämnat killarna idag på morgonen drog vi till Ramlösa och hälsade på Sara och hennes lilla bebis Dixie, 4 månader.
Ramlösa måste jag säga, var ett av de mysigaste ställe som jag varit i med alla dessa mysiga och fina hus.
Sjukt alltså vad vackra hus det finns i Skåne. Sen finns det ju många på andra ställen också, som Värmdö, Lidingö och i Göteborg som jag sett...men när man kommer in i sådana här byar/samhällen som man aldrig annars är i och bara ser hur vackert det är... åh... Sagolika hus. Vi var bjudna på barnkalas till Wilda i början på januari men det kunde vi inte komma på eftersom jag inte hade bil den dagen. Lite meckigt att åka in med alla tre barnen till Lund för att sen ta tåget till Hbg och sen buss till Ramlösa........Phu.......Tack men nej tack haha.

Det blev en kopp te och en jäkla massa snack om barn, barnmat, barnkläder och träning. Som alltid numera haha. Det är ju inte så konstigt då man umgås med vänner med samma intresse. And I love it!
Fick reda på att det ska vara en föräldramässa i slutet på april i Helsingborg tror jag det var, så den kan man ju gå på. Den var dock inriktad till föräldrar och inte till barn. Men det har ju ett samband i alla fall, men de kanske utesluter utklädda människor och hoppborgar på denna mässan ;-)
På hemvägen blev det en väldigt kort visit på Väla också. Jag och Ella tog en speedad tur i ett par affärer. Sjukt många nya fina barnkläder såg jag men idag blev det inget. Jo, två muggar till mig och Ida från Village, där det står MAMMA på. Svarta muggar med vit text. Tyckte dem passade oss och det var 70% så inte ens en femtiolapp för bägge två. Har kollat på dem tidigare också. Även de med texten FRÖKEN på, som jag tänkte gett till Villes fröknar i julas, men de fick istället varsin fin burk med hemmagjorda små pepparkakshjärtan i till julavslutningen.


Ella trivdes i Dixies babygym

Sara och lilla Dixie. Hon har även en Wilda på 2 år också
men som var på dagis idag när vi var på besök.

Efter att ha vädrat sig, kissat ner klänning och tröja, så var
det ju ren tur att jag var hos Sara för att bl.a hämta kläder
jag hade beställt från Lovisa då hon var i NY.
Så det blev ombyte och sen lite nyfikenhet på bebisen
i den konstiga stolen.

Ciao Bella!
Dessa ska hon minsann få till sommaren.
hur söta var de inte på en skala?
Finnes på H&M

Gräddbullerian finns på Väla och det verkar vara
ett poppis ställe. Det blev ingen bulle för mig hur
lockande de än såg ut :-P

Årets affärsidé!

Fick lite inspiration till vår uteplats i sommar.
jag vill ha mycket färger. Starka färger.
Gult, cerise, turkost, grönt, orange.
Vi ska fixa vår uteplats detta året och jag längtar till värmeeeen!

En tjej som gillar sin vagn och vara bland mycket folk.
precis som sin(a) mamma(or) hehe ;-)


Kram och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar