In my life

In my life

lördag 4 februari 2012

Skånetrafiken - kvällens hat

Åkte till Växjö igår med Theodor och tog ett tåg tillbaka efter 20 minuter. Perfekt!
Skönt med egentid och jag somnade till lite och läste lite bloggar resten av resan. Bussarna hem går varje halvtimme och min buss hem gick 20.00. Tåget skulle vara inne 20.02. Grattis till mig i denna iskyla!

Tåget var till min lycka lite tidigare framme och jag kutade till bussen och såg den..och nrä jag var preciiiis bakom så körde den ut från platsen. Jag bankade men icke... Fan va arg jag blev! Missade den så nära jag bara kunde. Det var bara till att vänta en halvtimme (trodde jag) till 20.30 men tror ni den bussen kom? Nej, just det.. Den kom inte och jag höll på att förfrysa. Vet inte varför den inte kom men i vilket fall fick jag vänta ytterligare i en halvtimme. Kul! Kl.21.00 när tårna värkte kom bussen och jag var skitirriterad. Satt och värmde mina fötter hela resan hem så jag skulle kunna gå biten hem sen från stationen.
TUR jag inte hade Ella med mig som jag först tänkt. Kul om man hade fått stå där och vänta i en timme i -15 grader. Nä, då hade jag tagit en taxi.
Det blev ett varmt bad när jag kom hem och läste tidningen Living tills ögonen slog igen i badet.


Ella står och balanserar i sina Nike dojjor.

 Villebuset på topphumör!

 Theodor på tåget tillsammans med Ebbelina. Ett troll som ska få följa med varje barn i klassen hem över en helg. Så får man dokumentera i en bok och skriva vad Ebbelina får vara med om på helgerna :-)
Theodor har väntat på detta troll sen i höstas, så jag kan tala om att han var lycklig när fick hem henne.
Första gången hon åkte tåg, sa Theodor men hon har t.o.m varit på Gran Canaria en vecka...det ni ;-)

Ebbelina i sin korg :-)



Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar