In my life

In my life

lördag 4 februari 2012

Mellodags

Idag har vi haft en riktig mysig lördag. Började med Bamse-gympa i Lund för Villes del och sen hade Ida pass till kl.11. Vi åkte bussen in till Villes lycka! han älskar att åka buss och pekar och pratar om allt.
Efter Idas pass tog vi en lunch på Mikai (thai mat) och Ville var så duktig och satt still för en gångs skull. Maten gick hem och det blev att kolla i leksaksaffärer, köpa lördagsgodis och så fyndade vi skor till Ville och Ella. HIttade ett par vårskor att ha på dagis. Sko att ha då det även nu blir lite mildare ute. Gortex känga från Timberland. Ella som börjat gå runt bord, klättra i trappor och även nu har stått själv i ett par sekunder, tyckte vi så klart skulle få ett par skor. Hittade ett par Kavat skor till Ella för halva priset även på dem. Storlek 19. Hur sött är det inte..? :-)
Ett par varma vantar fick Ville också då alla, precis alla vantar försvinner. Hos er också?



Mamma! Titta dääär bortaaa!

Lycklig kille på bussen :-D

Två små söta
 På väg hem efter en heldag på stan



I kväll blir det mello om en timme och vi glider runt i pyjamasbyxor och bara tar det väldigt lugnt och soft denna lördag kväll. Ville har fått 39 grader i feber så han blev jättesåsig då vi kommit hem.
Vi får hoppas på det bästa.

Trevlig kväll!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar