In my life

In my life

söndag 26 februari 2012

Lite fel place om man säger så...

Ja, kvällen igår som skulle bli en härlig kväll med massa dans på gaystället Wonk, blev istället något liiite mer annorlunda om man säger så... Jodå.
Efter att ha haft en jättetrevlig förfest hos Madde i Lund (Ullis jobbade) så tog vi tåget till Malmö. Ja, Ida, Madde och hennes två vänner Josse och Zara.
Vi gick med bestämda steg mot Wonk, vilket tar ca.10 min från stationen. Gick in, betalade och kommer in...
Vi insåg att vi hamnat på Wonk med temakväll och då med Burlesk-tema!?
Jag blev lite rädd. Haha ja helt ärligt! Män i Alexander Bard stuk i typ Hitler dräkt med mustasch med massa vax i, tjejer i stay-ips, höga hattar, kortkorta kjolar, masker för ögonen, piskor i händerna och målade stjärnor på brösten då de gick i bar överkropp, män i lårhöga stövlar med snörning hela vägen, lösögonfransar, push up-BH med två handbollar i typ och två stycken transor med en längd på ca.2 meter. Skyhöga klackar, stay-ups och målade ögon. De går dessutom bättre i dessa klackar än vad jag någonsin kommer göra :-)
Hårda blickar, visning av sina piskor, mördarblickar och nekande till att komma in på dansgolvet pga att vi inte hade dress code.. Så gick vi.
Det blev mycket snack om denna kväll på Wonk men först idag inser vi att det var inte Wonks lokaler vi hade vart på haha... Vi hade alltås gått in i en lokal bredvid Wonk och trott... vara bara måttligt irri då jag läste att det skulle vara schlageryra på Wonk som igår och det var det....definitivt inte haha.

Japp, så så kul hade vi det igår! Dock en väldigt mysig dag, kväll, natt och morgon med min fru. Ett barnfritt dygn. Det var 3 år sedan sist.. Välbehövt och kärleken växte lite extra.

Bilder kommer!


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar