In my life

In my life

torsdag 16 februari 2012

Matglad tjej



Ella är ett riktigt litet matvrak och hon slår med handen i bordet och skriker till om inte maten kommer i lagom takt in i munnen haha. Bestämd liten tjej! Ser hon att man gör ordning mat så smaskar hon och smackar med munnen, så himla go. Glada att hon äter bra. Ville har vart svår med maten men nu äter han bättre också, som tur är. Det går i vågor men gillar han det (korv och pannkakor) så käkar han på!

Ellas favorit är potatismos med ugnsstekt falukorv och även mos med biffar/köttbullar. Hemlagat såklart!
Gröt med fruktpuré äter hon till frukost och även ibland en macka på det.

I morgon ska vi göra Växjö, jag, Theodor och Ella. Theodor ska till sin pappa och vara där hela nästa vecka då det är sportlov, så i morgon bitti ska väskan packas och sen åker vi tåget. Han har lovdag i morgon, så vi åker redan på förmiddagen. Kul att komma dit då och då... Saknar vissa dela av Växjö. Vissa butiker, vissa gator, vissa människor och Växjösjön... Hade det varit vår eller sommar nu så hade jag gått runt där i morgon med Theodor och Ella och avslutat rundan med glass i Strandbjörket...
Nu lockar inte rundan speciellt mycket. I alla fall inte så mycket så jag går runt där då jag bara är i staden några timmar. SÅ kul ska vi inte ha ;-)


Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar