In my life

In my life

lördag 21 juli 2012

Vinterkläder...bra? Dåliga?

Har kollat runt lite på kläder till barnen (längesen nu) och åååh vad mycket fint det finns. Alltid.
Kapp-Ahl brukar ha fina jeans och jag har letat efter jeansleggings till Ella. Fint till tunikorna hon har.
Hittade dessa nedan  men sedan har jag mina favoriter på Lindex också.. de har hon haft i både stl.68, 74 och 80 sen kom sommaren... men till hösten är det dag igen ;-)



 Söt mössa, även den från Kapp-Ahl
 Vad har ni för overaller till era barn? Eller kör ni med 2-delat?
Ville hade 2-delat för första gången förra vintern och det var Kaxs. Kapp-Ahls egna märke.
Dessa overaller har jag erfarenhet från (och många fler) då jag arbetat på förskolor och mer elelr mindre testat dem i huvudet då jag sett barnen när de kommit in. Märkena jag testat inom mig är
Kaxs, P.o.p, Didriksson, Molo, Everest och Reima. Det är nog de märkena jag kan komma på att barnen hade på sina ytterkläder. Att tillägga, är att detta var en ur & skur förskola där det verkligen sätts på prov i alla väder!
Kan säga att barnen som hade Kaxs, Reima och Everest var torrast efter en dag ute!
P.o.p kom snäppet efter men överpriser på dem (tycker jag). Molo har jag själv testat på mina barn och Ville blev blöt i rumpan då det var blötsnö, så Molo dissar jag totalt! Man ska inte bli blöt av att sitta och leka ute i en halvtimme i snö. Snygga men dåliga.

Så i vinter blir det ett nytt set till Ville...eller en overall. Är det lika lite snö som i fjol så räcker det med 2-delat kan jag tycka..till honom.
Overallen blir dock till Ellsan. En svart så mössorna kan bli många och matchande ;-P #honmedmössfetichenhartalat#

Jag har dock en bubbelgumsrosa overall från polarn till henne men det är 92 i den så, den kommer nog vara lite för stor i vinter. Någon som är sugen så säg till? Rymlig, varm och gosig från p.o.p.
Kompis pris...500:- ;-)

Ella får en sån här!

3 kommentarer:

  1. Håller med dig, jag har haft Kaxs overall på Olle två år i rad och den är suverän, smidig och snygg så Kaxs kommer att inhandlas även i år till bägge två. Pussokram LH

    SvaraRadera
  2. Jag kanske är sugen ;) kan du inte mejla en bild när du får tid <3
    Ella kanske är sugen på en Fix i storlek 86, rosa/svart så klart ;) (använd väldigt väldigt lite)

    SvaraRadera
  3. Ella har haft pop overaller två år i rad å de har vi vatt nöjda me. De får Otto ärva i år å till Ella har jag köpt overall, jacka och skidbyxor från kappahl på rean förra året. :)
    De legginsen har vi oxå tittat ut till Ella! :) hon vägrar ju ta på sig nga coola jeans, som vi gärna hade sett! :) tur Otto inte har ngt att säga till om, än så länge iaf! Kram

    SvaraRadera