In my life

In my life

torsdag 18 augusti 2011

Torsdagsfix

Idag kände jag mig som "fixar-skatten" som Ida skulle sagt. Jag kallas ju för Skatt (Kaddie) av henne och idag var en sådan kväll då jag ville fixa.. Så efter hennes jobb satt vi och pratade en stund efter att barnen nyss lagt sig. Vi kollade ett nytt program på SVT som hette En andra chans och det programmet fick mig att få tårar i ögonen och en tanke på hur skört livet verkligen är. Man fick följa några män och kvinnor som genom olika olyckor hamnat i rullstol och blivit helt/delvis förlamade. En kille hade blivit förlamad från Hakan och neråt för 3 år sedan och han hade inte klagat en enda gång. Tacksam för livet! En annan kvinna och mamma hade hamnat i rullstol pga att hon bröt ryggen då hon skulle rädda sin son som satt i en bil som rullade iväg. Hon blev påkörd av bilen då hon trillade och bröt ryggen. Jag fick så ont i hjärtat av att se dessa människor och jag tänkte på att man ska verkligen ta vara på varje dag som går. Livet är för kort för att ödsla bort.

När programmet var slut bäddade jag i alla fall ner min lilla fru och gav henne lite ryggmassage så hon bara kunde sluta sina underbara blå och somna. Själv började jag fixa solrosbröd till frukosten i morgon bitti till henne och barnen. Själv äter jag inte bröd. Åt inte det innan graviditeten och inte nu efteråt heller. Magen sväller onödigt mycket och jag försöker dra ner lite på kolhydraterna. Vet inte om jag gör rätt? Lofsan? *s*..räddaren i nöden :-)  Men det känns i alla fall bra!
Har dessutom lekt rörmokare (med kvälvningar under hela tiden) och rensat röret under handfatet då det mer eller mindre var stopp. Uuusch vad vidrigt alltså!!! Avloppslukt då man började på och sen vidrörda detta...äckliga! *kräkvarning*. Men nu är det gjort och vattnet rinner ner precis som det ska *stolt* :-)

I morgon är det fredag och därmed börjar Malmö-festivalen att dra igång. Vi ska dit på lördag tänkte vi + att det nog blir en eller två dagar nästa vecka också. Älskar när det är folkfester *mysvarning* ;-)


Kram

1 kommentar:

  1. Hej Lolis!

    Duktig du är som fixar! Vad mysigt med Malmö-festivalen! Minns när jag var där med er för 2 år sedan. Det fanns så mycket god mat! Mums mums...

    Krama hela familjen från Jonas och mig! Önskar vi bodde närmare så vi fick träffas med barnen..

    Kram från Linda

    SvaraRadera