In my life

In my life

måndag 29 augusti 2011

Regnbågsväder



Vilket jobbigt, svårt och oskönt väder det är ute idag.
Jobbigt för att det är blåsigt och det kommer kalla höstvindar (och jag har inte fått nog av den lilla sommaren som endast var i juni månad), svår för att man inte vet hur man ska klä sig, då solen skiner ena sekunden och hux flux så regnar det och är iskallt och oskönt för att det just är ruggigt, regnigt och kallt.
Ja, jag saknar värmen rean och då har den knappt varit borta en månad. Ser bara framför mig... Nä, jag är verkligen ingen höst-vinter-och slaskmänniska. jag vill ha SOL OCH VÄRME!!!

Jag tog i allafall på Ella sin fleece-påse att gosa in sig i på promenaden idag efter att ha sovit middag med mig. Jag var så himla trött så jag somnade bredvid henne. Då hon vaknade och var hungrig hade hon så himla ont i magen också, så samtidigt som hon försökte äta, skrek hon megahögt och bara krampade sig, lilla stackarn. Så nu har vi vart på apoteket och köpt laktulos igen. Det hjälpte bra sist.

Frun var sugen på fyllda vaniljbullar och jag ska nu börja baka vanliga bullar. Får se vad det blir i kväll. Kanske ännu fler bullar. Fyllda sådana ;-) Allt för min älskade fru *hjärta dig*.
Så här glad kan man bli när någon säger hej


 Ella i sin gosepåse från GANT


 Ville myser i soffan efter en lekdag på dagis




Dags att återgå till bullbaket!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar