In my life

In my life

fredag 24 augusti 2012

Utflykt!

Dagen igår, min enda lediga dag på länge.. Barnfri på förmiddagen dessutom så jag och min lilla fru kunde göra något t i l l s a m m a n s  för en gångs skull. Ensamma. Det händer typ aldrig så vad gjorde vi då?
Jo, vi stack till Skrylle och gymmade tillsammans en timme och efter det njöt vi av en god frukost och pratade, planerade...och mestadels blev det såklart prat om våra små troll. Som alltid :-)

På em när alla barn var hemma så åkte vi till Skrylle än en gång och hade picknick med grillning och fika.
Barnen hann leka lite, korvarna hann grillas och ätas upp...nästan, innan himlen öppnade sig och vi blev dyngsura! Haha.. Det blev snabb promenad till bilen, ja så snäbb den kunde bli i alla fall med kassar och tre barn. Men vilken tur att vi hade rean kläder och ett badkar som kunde fyllas med  ett varmt skumbad då vi kom hem. Barnen var nöjda och mammorna också. Så det blev bra ändå :-)

Man ser tendens till det gråa regnet i bakgrunden... Det kom fort!Kramis!


1 kommentar:

  1. Hej, vill bara skicka ett tips, jag var inne på brand store 108 i staffanstorp i dag, de har halva reapriset, så fina jackor, bla. en "pippi" jacka från didrikson....fast nu är min yngsta 14 år så vi har kanske inte samma smak, men där var en hel del fint tyckte jag, å till bra pengar, å de e ju aldrig fel :-))

    SvaraRadera