In my life

In my life

torsdag 30 augusti 2012

Mina superhjältar

Veckan har gått fort och det är snart helg igen. Theodor trivs i skolan och leker mest med sin bästis efteråt. Så varm i mitt hjärta att han har en sån fin vän. De är sams dagarna i ända och de är snälla som låter både Ella och Ville får vara med då de är här.

Ville har varit hemma i veckan från förskolan för han har haft ont i magen men igår okej och idag sa han själv att han ville gå och leka med sina kompisar så varför inte. Han har ju inte haft magsjuka heller så...
Ella då? Jo, hon har börjat på förskola hon också. Dagis i min mun. Jag har själv jobbat på förskola och varit pedagog så jag vet att det heter förskola MEN jag kan inte begripa varför många blir så sneda då man man säger dagis!? För mig heter det dagis där små barn går och då de börjar 6-års, så kallar jag det förskolan. Det ÄR ju förskola. För-skola. Kan ju inte bli bättre...eller?
Så ja, Ella har börjat på dagis och hon verkar trivas super! Hon går dit med sin rygga där napp och snutte är näerpackat, hno tar för sig, tycker om sin personal, hon vill synas och vinkar till hela gården då hon går ut som att "Hej hej, här är jag"! Haha... goding.

Det känns så himla skön i alla fall att det gick lika smidigt som vi tänkt oss. Visst, det kan vända...men själva inskolningen gick super + att hon och Ville har varandra ute på gården. Det känns bra.


Super-brorsan som faktiskt har blivit mycket snällare mot
både lillebror och när det gäller att hjälpa till. Mognat? Jo, tror det.


Lill-Battis som är så himla kärleksfull mot alla han tycker om och kan gå
runt och leta efter Ellas snuttefilt och napp då hon är ledsen.
Empati, det har denna lilla grabben till 100%

Minisnurpan som älskar att vara med och busa med sina bröder.
Slänger sig på mage utför rutschkanor, står på gungbrädan och vinkar
och vill vara i famnen (hos vem som) då hon är trött. Gosan.I kväll ska jag och Ida på bio. Snabba cash blir det och Moa, vår nya barnvakt kommer hit då
barnen lagt sig, så det blir en lätt match att passa barnen i kväll ;-)
Vi tar sena bion eftersom Ida kör ett spinningpass halv sju. Är ni sugna?
Stick till Fitness 24Seven och häng på vettja! :-)


Kram!


5 kommentarer:

 1. Hur hittar ni barnvakt? Jag & min kille bor i Växjö och vi har varken föräldrar eller syskon i närheten, tar gärna emot tips på hur man går till väga när man hittar en utomstående barnvakt!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dej Lola!! Dagis heter det å förskola året innan skolan!! Klem Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just de jag undrar oxå hur ni gick tillväga för å hitta barnvakt.. Varken jag el Annie har päron i götlabörj

   Radera
 3. Nehe.. inget svar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta... har helt glömt att svara.
   Vi är med på sidan grannar.se och där kan man hitta hjälp med i princip allt och folk i närheten lägger upp det dem kan erbjuda, så vi hittade en tjej där :-)

   Radera