In my life

In my life

lördag 11 augusti 2012

Helsingborg

I förrgår var vi en sväng på Väla. Fantastiskt shoppingcenter måste jag säga. T.o.m Ida som är svårflörtad då det gäller att gå i köpcentrum, gillade det. Så ett bra betyg säger jag då :-)
Vi köpte inget speciellt men kollade ut desto  mer vad som behövs till hösten. Mestadels är det vinterkläder och vinterskor till barnen. Alla tre detta året.
Småtrollen fick ju sina Kaxsisar men Theodor ska också få ett set. Nu har jag dessutom skaffat allvädersstövlar till Ella som matchar hennes fina overall. Cerise färgade *blingbling*.
Bara Theodor och Ville kvar. Svårt till Theodor...svår ålder. Han vill vara cool men ändå leker han i snö och blask, så vattentäta skor/kängor behövs. Något tips?! Förra vintern hade både han och Ville svarta allvädersstövlar då de var på dagis och ute och lekte. Perfekta! Alltid torra om fötterna.

På hemvägen tog vi en sväng inom IKEA också. Precis likadant uppbyggt som i Malmö. Kändes som vi var där så det var förvirrande när vi kom ut haha. Fördelen var ju att man hittade ju där inne i alla fall :-)



Pojken som föddes med kvicksilver i benen :-)


Å loppan som hänger efter brorsan - hack i häl ;-)

Hon går i storebror Theodors fotspår i alla fall...och kolla in
modet. Yes! Haha ;-P

Ville går efter piraterna istället och flyger över vatten och skjuter kanoner!

Titt-uuuut!!




Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar