In my life

In my life

fredag 18 januari 2013

Ett skepp kommer lastat...





Igår var det full rulle efter hämtning av barnen. Theodor tog med sig kompisen Ville hem och vår Ville var jätte glad! Han tycker om "store-Ville" jättemycket och vill alltid han ska följa med oss hem :-)
Så det är "Store-Ville och Lille-Ville" här hemma då.
Det var mycket StarWars och Ella hängde med killarna, även hon med ett lasersvärd haha. Hon leker bra med allt möjligt. Hon blir en i gänget..så underbart att se.

När Villes mamma kom och hämtade honom hade hon med sig två stora papperskassar med kläder till vår Ville. SÅÅÅ tacksamt!! Han har alltid flest kläder av oss alla här hemma för han får så himla mycket fint av dem. Å Villes mamma Josefine tycker om barnkläder, precis som jag och hon är glad i färger, så vår lillprins är ofta en liten färgklick. Det var kläder från Polarn, Villervalla och MeAndI. Jättefina verkligen!
Även Ella fick några plagg som passade henne. Bl.a den söta svamppyjamasen nedan som hon ville ha på sig hihi.
Det är så bra då man kan ärva av varandra när det passar åldersmässigt. Deras Ville ärver kläder från Theodor, då han har två storlekar större...eller tre! Dem är stor & liten de där två..men så söta.
Theodor är lång nu, 7 år och har 140 i kläder...och 35-36 i skor! Fina storprins, du har ärvt din längd av din gammelmorfar och din farfarsfarfars far..eller nåt :-)


God natt säger Ella i sin ur söta svamppyjamas från P.O.P




Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar