In my life

In my life

torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag

En liten dag i vissa ögon. En stor dag i andras ögon. Vi firade den lite lagom skulle man kunna säga och lagom är ju alltid bäst. Eller? ;-)

Vi lämnade Ville och Theodor på morgonen. Ella fick stanna hemma pga ögoninflammation. Hon har inte sovit i natt heller så hon hade nog aldrig orkat med förskolan idag.
Vi körde sedan till Lund för att äta en alla hjärtans dag frukost på Espresso House. Sååå gott och jätte mysigt hade vi. Ella uppförde sig lika ordentligt som vanligt så hon var bara härlig att ha med sig.

Efter frukosten så körde vi till Nova en sväng o kikade på vår/sommarkläderna som börjat komma in. Hittade en del fina tröjor som vi kände att de tillhörde oss... Så de fick följa med hem :-)
På Siba skulle vi köpa en ny kaffekanna till moccamastern som Ella slängde i väggen igår (jäkla unge) för att inte vällingen kom i tillräckligt önskad tid. Såååå den fick ju i tusen bitar *suck*.
Hennes temperament är inget att leka med haha. Shiiit alltså!

Nu är jag själv med barnen fr.o.m ikväll till söndag em. Ida ska ha pass ikväll sen sova hos sin syster för i morgon kl.06 åker hon till Sthlm för att hänga med två vänner. Jag e sjukt sugen på att åka till havet med barnen och grilla korv, springa längs havskanten och leka på lekplatsen. Ska köra dit på lördag tror jag... Om ingen blir sjuk eller Ella sämre. Lite havsluft är ju aldrig fel :-)

Nu är hon inte alls pigg. Eller är det för att hon är trött... Har gråtit sen två timmar tillbaka. LÄTT att fixa allt annat då?
Pust stånk o stön...


KramInga kommentarer:

Skicka en kommentar