In my life

In my life

onsdag 2 juli 2014

Hoppla!

Idag när barnen skulle ha gått till förskolan och fritids efter vabbandet så väcker Theodor mig 04.30 och sa han mådde illa. Han kräktes men var sedan piggare under dagen men fick hålla sig på sitt rum och kolla film och spela iPad. Så det blev till att vara hemma idag igen...och i morgon med... Tröttsamt. Jag vill jobba! De små har vart pigga och fulla av energi idag. Vädret har varit konstigt. Soligt och ösregn/hagel sedan sol igen. Hela dagen. Lite jobbigt då man går ut då det är svårt att veta vad man ska ta på sig. Dagens i-landsproblem :-)

Vi körde och kollade om vi såg alla hundratals kor som går fria i närheten men de låg i en gigantisk klunga rakt ute på en äng så vi kom inte i närheten idag tyvärr. Körde hemåt och skulle kolla in andra hästar i en hage och stötte då på en pappa, vars barn jag hade på en förskola för 4-5 år sedan. Han sa vi kunde komma in o kolla in deras hästar. "Jag ska iväg och det är ingen hemma men ta med den här grimman så kan ni rida lite i hagen"...Ööhh okej haha. Och hur sjutton sätter man på en grimma på en häst!?
Han förklarade och jag lyckades. Bra teamwork ;-)
Knatte, som den minsta hästen heter var väldigt envis och vägrade gå haha. Jag fick dra och locka. Så barnen fick i alla fall rida 20 mieter var typ innan han jagade mig varenda gång och började nafsa efter mig haha. Jag som är lite smått rädd för okända hästar också. Men det gick bra och Ella var så sjukt stolt att hon fick rida och hålla i hästen själv. Hästtjejen, det där.
Vi får komma när vi vill och "låna" hästen så det är ju snällt och bra att veta.


 Morgonstund har guld i mun!


 Så nöjd hon var, lilla tjajjsen.

Inte lite vackert i hagen heller.... älskar, älskar....ÄLSKAR svensk sommar!
När det är vackert väder :-)
KRAM!


1 kommentar: