In my life

In my life

tisdag 3 april 2012

YES!

LYCKAN ÄR ENORM!!
Varför då? Undrar ni.. Jo, för att jag sökte två jobb för ett par veckor sedan, ett i Malmö och ett i Dalby.
I förra veckan var jag kallad på intervju till bägge ställena och igår ringde de båda enhetscheferna och sa att jag fick tjänsten om jag ville! Huuur bra är inte det på en skala!? Inte ofta man får välja bland jobben man söker, men jag fick och jag valde det i Dalby. Fem minuters promenad hemifrån och samma område som dagiset som Ville går på och Ella ska börja på. Kunde inte bli bättre! Jo, om det hade varit heltid men nu är det 80% och det får räcka till att börja med. Jag är så jäkla glad så ni anar inte! Äntligen FAST tjänst.


Det är ett gruppboende för 6 personer. De bor i varsin egen lägenhet och så finns det ett allrum som alla får vara i. Så som jag har arbetat tidigare och så som jag har trivts väldigt bra. Det bästa är att detta är ett helt nybyggt hus vi ska vara i. De håller på att göra det sista i huset nu, sen öppnar det i maj. Så himla bra!

Jag hoppas jag kommer stortrivas men det tror jag. Det är ett sådant ställe jag brukar trivas på, det är med autistiska personer som jag trivas att jobba med och sedan hoppas jag bara att vi blir ett bra team.

Nu ska jag och Theodor går med Ella till tandläkaren. Allra första besöket för Ellsan idag hihi. Kan inte fatta att hon blir ett år nästa månad. Tiden har gått så otroligt fort! Sen att hon nu går överallt..då blir hon ännu större i mina ögon. Lilla snäckan.

Kram!

3 kommentarer: