In my life

In my life

lördag 28 april 2012

Ute kalas med trollkarl

Igår var det Kalles kalas ute i Skrylle friluftsområde, så vid en av grillplatserna de hade hyrt fanns två stora vindskydd och en stor gräsyta som barnen sprang runt på, alla barn som var där vilket var många. Det var uppdukad buffé i vindskyddet, jättegoda pastasallader, potatissallad, gott bröd och massa annat. Innan dess fika med olika sorters kakor, såsom kladdkaka med grädde och majskrokar till de minsta. Genomtänkt fest kan man säga :-)  Ella hängde med resten av barnligan vid just det vindskyddet ;-)Här har vi Kalle, födelsedagsbarnet själv tillsammans med Theodor.
Kalle bor för övrigt granne mes oss tillsammans med sin fru Lisa och deras
Lea 2 år...och ny bebbe på väg i slutet av sommaren *mysigt*.

Kalle är väldigt poppis bland våra barn :-)

Bästisarna Ville och Lea. Tror det är lite kärlek också... många kramar och pussar.

Ella tog en promenad med brorsan i vagnen som fanns där

Tja!

Denne mannen, Zack var väldigt duktig på att jonglera, trolla och visa en massa
konstiga saker. Underhållande och han hade ett långt uppträdande som både
de vuxna och barnen imponerades av.
Theodor fick dessutom vara assistent i ett av trollerierna, vilket var uppskattat
hos MrT :-)

Kl.19.30 checkade Ella in...

De som ville fick sova över i en jättemysig stuga intill grillplatsen. Det var tre rum med två våningssängar i varje stuga plus två loft man kunde klättra upp till med stora madrass ytor. Jag hoppade dock det nu nrä jag var själv med barnen. Vi åkte hem kl.21 och inom tjugo minuter låg alla i sina sängar.


Idag vaknade Ella först klockan 07 och jag känner mig lite mörbultad... Hon har sovit oroligt i natt. Varit inne och gett nappen och lagt henne ner 7-8 ggr.
Idag blir det dock badhuset i Eslöv. Ett nytt äventyrsbad som öppnat och tydligen ska det vara bra så vi testar :-) . Fyra vattenrutschbanor och klättervägg, så lite känsla inför Cypern blir det idag. Bara solen och värmen som fattas. Idag blåser det jättemycket men igår kväll på festen hade vi sån tur med vädret. 15 grader varmt och sol tills det blev mörkt. Perfekt kväll!

Tack Kalle m . familj för en trevlig tillställning :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar