In my life

In my life

onsdag 18 april 2012

4 år med kärleken

Välkommen till Bergmans sjukhus! Ja, det känns som vi är ett sjukhus...Alltid någon sjuk. Så trött på dessa sjukdomar nu, men vem är inte det? Någon annan som driver sjukhus?
Ida är hemma fårn jobbet för hon mådde apa igår och ska till läkaren i morgon för de sa att det kunde vara njurbäcksinflammation!? Inte bra, kändes det som... Ella har hostat i en vecka och det rosslar från hennes bröst då hon andas. Bör man kolla upp det? Hosta tänker ja, det kan man ju ha länge... Hon äter i alla fall idag och gjorde igår också, så då känns det inte oroväckande. Sen idag när jag kom till dagis för att hämta Ville så sa de att han inte varit pigg idag och ledsen och ögonen har runnit. Men, varför inte ringa mig då när jag är ändå är hemma, kan man ju tycka? A ja, nu ligger han i soffan och kollar på Hitta Nemo tillsammans med storebror och har det bra.

Ida bakade vaniljbullar och kärleksmums idag så vi fikade när barnen kom hem. Vill var så lycklig över bullen men ville inte ens smaka en smula. Då är han inte pigg! MVG fick bullarna av oss andra i alla fall och vi hade en tävling - vem som kunde låta bli längst att slicka sig runt munnen haha... Theodor förlorade men Ida var inte sen därpå och vinnaren? Jag så klart! Vem annars ;-)
Glad men sjuk liten Ville
Pyjamaströjan alltid på - älskar Pippi!


En som tyckte om bulle, var lilla Ellsan

Frugans goda vaniljbullar


Theodor och jag spelade en omgång Bamses honungsjakt och storprins vann!


Försöker fuska till sig en sexa ;-)Ny frilla på killen!
Stolt som en tupp och coolast i byn :-)


Idag har jag och frugan 4 år kärlek att fira. Fyra år sedan hon frågade chans på mig hemma i min gamla stad Växjö. Minns så väl den dagen och min lägenhet...den saknar jag ibland. Den låg till så bra. Synd det inte var en 4:a, då hade jag behållit den och renoverat den.
Men dagen idag firar vi inte något speciellt...Kärleksmums och lite pussar, det räcker gott och väl lika mycket idag som andra dagar. Alla dagar.

Kram på er!2 kommentarer:

  1. Åh vaniljbullar!!! Kan inte Ida dela med sig av receptet *blink blink* Grattis till kärleken!!!

    SvaraRadera
  2. Gud va fin Theodor är i nya frissan, älskar den och hans t-shirt! En kille med grym stil!!!

    SvaraRadera