In my life

In my life

fredag 27 april 2012

Stolt över mina barn - Slut med välling o blöja

Ja, då har det gått cirka två veckor sedan Ella slutade med välling på natten. Vi började en natt, på samma sätt som jag en gång gjorde med Theodor. Vatten. Japp, hon fick vatten två nätter och hon tog något sutt sen la hon flaskan o ville ha nappen istället. TVÅ nätter,sen nöjde hon sig med napp och nu sover hon hela nätter... Vaknar hon så ger man bara nappen en gång.
Så blir det istället välling på morgonen och efter det gärna en macka också haha. Ja, Ella gillar mat och sitter gärna länge vid bordet med oss och petar i sig. Så glad för detta är jag.

Sen att Ville vart blöjfri på dagtid sen i påskas gör det lättare på det planet också. Nu har han dessutom gjort nr.2 på pottan tre dagar i rad och inte haft blöja, vilket han har velat ha innan.
Igår ville han men jag mutade lite så då var det inga problem. Duktig kille!
Det var detta som var vårt mål - att Ville skulle bli blöjfri under semestern på Cypern och det gick som en dans.. Målet med Ella var att inte ge mat nattetid för hon behöver ju inte det längre. Även det gick lättare än vi trodde. Får se vad nästa mål blir...kan man få barn trots fria? ;-)


Supervällingen med Ellas favoritflaska från MAM
Vad har ni för välling till era barn? Vi har Nestlé till både Ville & Ella.
Från 8 månader till Ella och 24 månader till Ville.

Ella tar sig ett mellanmål på den fula madrassen som nu ligger som gymnastikmatta
hemma hos oss. Barnen älskar den...Kanske skulle man sy ett överdrag? :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar