In my life

In my life

onsdag 4 april 2012

Morgonstund har guld i mun

Natten själv gick bra (som vanligt). Ella vaknade en gång och åt men nästa gång jag kollade klockan efter att jag vaknat av att Theodor gick in till Ella och Ville satt upp bredvid mig, så var klockan 07.30. Tack älskade ungar att ni sov så länge och inte till 06.30. Så nu känner jag mig utvilad. Toppen!

Om en stund kommer moster Lovisa och busar så Ville fick vara hemma från dagis idag. Theodor kör softmorgon varje dag denna veckan eftersom det är påsklov. Det tycker jag han kan få göra... Gå i pyjamas ett tag på morgonen, äta frukost när han är hungrig, vilket brukar vara runt 09 och bara ta det lugnt. Lyssna på högläsning (Sune) och bara göra allt i sitt tempo. Ja, har man lov så har man :-)
Det är lite nostalgi på TV nu också...Ebba & Didrik, minns ni det? Det går nu på morgnarna så det kollar jag o T på haha. Vilka minnen som ploppar upp! Gillade det när jag var liten men jag tyckte alltid att Ebba skrek så jäkla mycke och jo, det gör hon ju.


gOd MoRgOn!!


Finaste lillprins


I kväll ska jag på bio med Lovisa. Hon ringde igår och sa att hon ville bjuda mig på det för att fira mitt nya jobb. Jag blev så glad så mina ögon tårades. Tänk vilka underbara människor man har runt om sig.
Så när Ida kommit från jobbet idag så kör jag in till Lund, sen i morgon em kör Ida till Öland med Ville och Ella, så det är inte mycket vi synts denna veckan. Men så är det ibland och man behöver det ibland också. På lördag syns vi dock igen för då ska vi på kalas hos mina systerbarn.
Efter kalaset följer vi med till Öland och stannar till måndag. Hoppas på bra väder men skulle bli regn :-(

Dax för frulle, skriker magen!

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar