In my life

In my life

måndag 12 mars 2012

Välkommen vår 2012

Dagen idag har bestått av sol, motion, barn och protein. Började dagen med att lämna en jätteglad Ville på dagis och det händer sällan att han är glad, så det var ju lycka! Sen tog jag Ella och granntjejen Lea i vår duo och gick en promenad på sammanlagt 1,5 timme. Tog en prat-och lekpaus på mitt gamla jobb då jag såg hela dagisgruppen ute i stora hästhagen. De hade utedag så Lea fick leka lite medan jag snackade och Ella låg och sov. Barnen var glada av att se mig och det var ju kul :-)  Lååånga hade alla blivit!
Men konstigt annars då det var ett år sedan jag slutade. Ett år alla redan...

När vi kom hem, lämnade jag Lea och hämtade prinsarna som sedan lekte på gården här hemma tillsammans med de andra grannbarnen. Mellanmålet åt vi såklart ute idag och kommer göra nu så länge det är fint väder. Det tycker både jag och killarna är mysigt. I veckan ska det ju bli 15 grader i skuggan. Skönt!
Vi åt goda laxburgare till kvällsmat och killarna fick lite glass till efterrätt. Sällan vi har sådan hemma och speciellt sällan i veckorna men jag kände att idag blev det vår ute och mellanmåls premiären hade vi ute så då var det även givet för lite glass. Själv tog jag ingen glass för det har blivit alldeles för mycket godis nu den senaste tiden och jag märker att min kropp inte mår bra av det, så proteindrink till frukost + keso med skivad banan på. Lunchen hoppade jag över (brukar göra det då jag är hemma själv. Är inte i behov av det alltid). Mellis blev knäckebröd med salami, laxburgare till kvällsmat och efter träningen i kväll blir det proteindrink och kokt ägg. Mycket protein med andra ord. Ägg är en favorit. Så även lax i ugn *mmmm*.


Ella ute på gården. Tycker det var kul att kolla på de andra barnen som lekte.

Mellanmålet som smakar allra bäst utomhus i solen, om killarna får välja.

Ville tycker inte om solen alltid, så Cypern blir ju....spännande upplevelse ;-)

Theodor som tyckte det var för varmt med jacka, mössa och överdragsbyxor..
Nu har den åldern börjat om som mamma får man tjata och tjata!!

Står och smaskar på en macka :-)  Stora tjejen nu.


Dax att pussa på frun och barnen lite innan det blir Lund och träning.
Jag e taggad och laddad! :-)


Kram!

1 kommentar:

  1. vi tackar för barnvakten ! ;) lea tyckte det var mysigt, snackade mycket om ella på kvällen.

    SvaraRadera