In my life

In my life

söndag 18 mars 2012

Mulle och Köpenhamn

Söndag idag och Mulle på schemat för Ville. Han ville först inte dit men efter att jag pratat med honom så tog vi bilen upp till platsen, då Ida redan var där utan Ville. Det var några barn och elden var redan tänd, så det var bara att börja grilla och Villes humör vände och han blev goa ungen igen. Jag och Idas syrra Lovisa tog en promenad med Ella så hon fick sova i vagnen och barnen lekte och åt. Ville åt 4 (!!) korvar och två bullar. Han går i brorsans fotspår....trycker korvar, en efter en.Ella smaskade bröd och tuggade på kotte! Upptäckte ytterligare två tänder på väg upp...två där uppe. Inte konstigt hon har vart gnällig i två dagar. Så fyra tänder på väg upp samtidigt...aj aj :-(


Igår då... Jo igår körde vi till Köpenhamn och vädret var dimmigt på ditvägen och vi sa jaja... uppehåll i alla fall. Vi hittade till akvariumet utan problem och där var ett coolt place med massa fina, ful och läskiga fiskar, ålar och bläckfiskar. Världens farligaste fisk fanns också och den såg ut som korallrev. Bilder kommer senare, eftersom jag glömde min mobil i bilen så alla bilder är i Idas.
Efter vi kikat klart och barnen varit på toppenhumör, så körde vi in till Köpenhamn City och vi hittade ett P-hus för 60:- i timmen och tyckte det var skitdyrt haha..så vi körde vidare och hamnade på en återvändsgränd mitt i smeten vid Illum. Inget val än att köra in i det P-huset och där var minsann billigare så det var ju menat liksom haha. Ut på ströget, kolla på folk och solen kom fram. Underbart! Riktigt skönt också.. skinnpajen var ett bra val på morgonen kände jag. Nyhamn besökte vi så klart och bestämde oss för att vi snart ska fixa barnvakt en dag så vi kan åka dit barnfria, sätta oss i solen i Nyhamn och ta en öl/cider.

Illum blev sista besökt innan hemresan och jag bara älskar Illum. Ville älskade leksaksbutiken som fanns där. Ella tyckte också det var kul och man fick provleka och grejja...jättefin butik som jag vill besöka innan Ella fyller ett år. Fanns underbara grejjer till en prinsessa som Ella. Ja, till prinsarna också men de fyller ju inte år förrän på hösten så dit hinner vi åka både en och två gånger innan dess ;-)
Ville älskade att kolla på båtarna och ville gärna åka med men icke sa nicke.. En annan gång.

Hemresan gick super även den och barnen somnade gott som små hundvalpar där bak. Vi hämtade upp Lovisa på hemvägen. Väl hemma åt vi god mat och sen kollade vi på Arne Dahls sista (femte) film. Även den bra...i alla fall del 2 men första och fjärde filmen var riktigt jäkla bra!
Så om ni gillar Wallander och Beck så gillar ni säkerligen dessa också. Ida gillar varken Beck eller Wallader men dessa filmer har hon velat hyra allesammans. Bra betyg med andra ord.

Dax att laga tacos till la familia! Ida är o kör pass och sedan tar hon med sig Theodor hem som varit hos sin pappa. Måndag i morgon och vardagen kommer igen...

Trevlig söndagskväll!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar