In my life

In my life

onsdag 28 mars 2012

Dagens barn

Morgonen blev nästan försenad för att barnen sov länge. I alla fall de små. Theodor var uppe men han kollar på barnkanalen när han vaknar och kan inte klockan så han bryr sig inte om vi sover till 07 eller 08. Klockan ringde men två trötta mammor tryckte av och somnade om. Rätt lätt hänt när både Ville och Ella är tysta. En stund senare vaknade jag till med ett ryck och kände på mig att klockan var mycket. Jodå, för Ida i alla fall som fick bråttom. Själv gjorde jag frukost till killarna medan Ella fortfarande sov!?
Halv åtta vaknade tjejs och var superglad i några minuter för att sen bli gnällig. Förkyld och trött igen.

Theodor blir hämtad varje morgon av en klasskompis och hennes pappa så det känns ganska lyxigt för mig att kunna ta det lugnt och slippa klä på två barn till för att gå till skolan och sen dagis. Nu tar vi det lugnt.
Ville var så glad som alltid nu för tiden, då jag lämnar honom. Han springer och busar med fröknarna, hämtar hinkar, kannor, traktorer eller cyklar han iväg och bryr sig inte ett skvatt om att jag går igen. Skönt!

Det börjar blåsa upp (skulle tydligen bli storm) så mellanmålet får bli inomhus idag trots sol ute. Inte så kul att äta ute när sanden yr i maten och överallt. Då vet jag minst två som kommer gnälla. Nej tack.
Theodors gymnastik i kväll som alla onsdagar och själva ska mammorna ha onsdagsmys med film om vi orkar. Ibland blir det samtal istället om resor, hus, lägenheter, ny bil, sälja saker, köpa nytt mm...
Alltid lika spännande vad vi snackar om :-)


Dagens Theodor

Dagens Ville (kollar på Charlie & Lola)

Dagens Ella hittade en rolig tub att leka med


På väg till dagis men...varför detta håll att ha napparna på? haha... Bägge två också.
Vet inte vad grejjen är men de sitter ofta så och sparkar i takt med foten mot fotplattan. Sötisar!


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar