In my life

In my life

fredag 23 mars 2012

Fotosession i pastellens färger

Är inte den ena sjuk, så är minsann den andre det...eller den tredje, eller varför inte den femte? Ja, idag var det i alla fall Ellas tur att vara febrig. Kan ju iof vara tänderna som kommer i överkäken men det har varit ovanligt mycket nr.2 i blöjan och hon är helt knallröd i rumpan, stackarn. Så hon kör på, på sitt företag...Snippvädring pågår AB och vi hoppas så klart på att företaget går runt.

Vi passade på att ha lite fotosession, jag o Ella medan humöret var på topp. Ögonen såg lite trötta ut på de flesta av fotona men några bra blev det. Måste ju nya foton till inbjudningskorten till 1-årsdagen samt kort att skicka in till Smålandsposten i maj och så något nytt foto att ge till gammelmormor Vera och Ethel. De blir så glada för fotona som de får. Det är dem de går och pratar med om dagarna.










I kväll blir det fredagsmys med barnen för Ida ska med sina kollegor till Malmö och spela bowling och sen ska de ut och äta. Själva ska vi poppa popcorn och kolla på Harry Potter 1. Ville har fastnat för HP haha. han ska vara precis som Theodor och gör ljudeffekter som Theodor gör och fäktas med "lasersvärd" då de leker Star Wars. Så i morse tog han fram HP filmen och sa att han ville se på Pottan haha.

Nu blir det promenad på 1,5 timme med lillsessis så hon får sova. Varm och gosig men gnällig. Dumma feber!


Kram!

1 kommentar: