In my life

In my life

lördag 22 december 2012

Vem blir den lycklige?

En intensiv dag har snart tagit slut. Barnen var snälla på kvällen och inte alls så gnälliga och "tetiga" som de är vissa dagar. Theodor tycker det är roligt att retas med Ville men vill gärna gosa med Ella. Ville retas gärna med både Theodor och Ella....men mest med Theodor. Ella, hon går på Ville och drar i håret och nyps. Ibland bara för att...och ibland för att han gjort något mot henne. Theodor vill hon mest kramas med. Ja, det är konstigt det där hur man ser hur barnen är. Hur de är i respektive ålder till varandra.
Är det så som vissa säger... att äldst och yngst håller ihop? Jag vet inte.
Men vissa dagar är det mer gnäll och kiv...och vissa dagar är de hur gulliga som helst mot varandra.
Det är det är underbart att vara mamma!I väntan på julkalendern...
När barnen hade somnat så tappade jag upp ett varmt bad och la mig i. Det är avkoppling (tycker jag). Extra tyst när inte Ida är hemma. Hon åkte ju till Kalmar i eftermiddags och stannar till julaftons morgon.
Förhoppningsvis blir vi hos min pappa på julafton...om barnen mår bra. Annars blir vi på Öland hos Idas pappa. Någon av papporna och morforna ska få se glädjen i barnens ögon då klapparna ska öppnas :-)
Vem det blir, det återstår att se...


Nu ska jag försöka gå och sova. Här haft väldigt ont i tandköttet och tänderna upp i örat på vänster sida. Brukar få ont i tanköttet när jag är förkyld. Precis som när tänderna växer...men nu, jag vet inte... jag är inte förkyld. Och upp i örat? Hmm... Ja, alltid e det nån skit man dras med.
Det går utför...haha..


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar