In my life

In my life

torsdag 27 december 2012

Julaftons kväll

...När vi kom till Kalmar och Öland var barnens ben fulla med spring och Ville var glad att träffa morfar som lagat mat åt oss för att vi skulle komma. Janssons, julskinka, ägghalvor med räkor, köttbullar och korv...Det viktigaste enligt mig och barnens favoriter är ju just köttbullar och korv, så alla blev vi mätta och belåtna.
Sen skulle morfar B ut och hugga lite ved..och tänka sig att Tomten kom förbi då och knackade på fönstret! Barnen blev glada och lite rädda med nyfikenheten i sig. Underbart att se! :-D

Ville berättade att han minsann ville ha ett svärd och Ella stod snällt nära Tomten och väntade på sin tur att få paket *fnissar*. Julklappar utspritt över hela golvet och jag och Ida lyckades köpa samma julklapp till varandra - Burberrys parfym, The Beat. Men det gör verkligen inget för den luktar så himla gott! Hihi.

När barnen började bli trötta på kvällen så åkte vi in till Kalmar och sov där. Barnen somnade gott och så även vi... En god och trevlig jul trots annan planering än vad som planerats.
Någon som är sugen på julmaten..."De baat" = (Nu är det mat) Vår julfina lilla prinsessa

 Ville hade ingen lust att byta om. Bara strax innan Tomten kom ;-)


 Mina finfina ungar!

 Vem tittar ni på?


 Jo, den här snubben! Kanske att Tomten önskade sig en ögonbryns-trimmer
i julklapp haha

 Helt inne i sina paketer...underbart att se!

 Världens finaste lilla Ella-Idelie

Två nöjda barn i sina nya pyjamasar :-DKram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar