In my life

In my life

tisdag 6 november 2012

Öronbarnen Bergman

Hej!

Det var längesen jag bloggade nu. Anledningen är jobb och sjuka barn + segt internet som gör att det tar alldeles för lång tid att lägga upp bilder och annat. Då ledsnar jag. Men idag har jag tid!
Det har inte varit roliga dagar den senaste veckan... Ella har haft feber och igår, femte dagen då hon varken åt eller drack fick jag skjuts till Lund. Jag hade ingen bil för den hade Ida och hon skulle på superviktigt möte som hon själv höll i, så hon kunde verkligen inte gå tidigare. Jag var hemma med både Ville och Ella pga att även Ville var snorig och hostig.
Jag fick snällt åka in med bägge två och såg allt framför mig, där en rastlös Ville skulle sitta i ett sjukhusrum i flera timmar. Mycket riktigt hade jag rätt. Jag förstod honom mycket väl så jag försökte med allt jag kunde där. MIn Iphone var rolig ca en halv timme.. Pressbyrån hade korv med bröd men när han inte ville äta den, började bli gnällig och varm så förstod jag ju att han också hade feber. Fördökte lägga honom i sängen och vagnen men icke... Han grät. Ella grät. Ingen kom. Det är då man (läs jag) blir frustrerad och känner mig väldigt väldigt otillräcklig.

Ellas svar på blodproverna såg bra ut och de kollade sen hennes öron, som såg mindre bra ut. Svaret på allt blev dubbelsidig öroninflammation, varav ena trumhinnan hade spruckit. Läkaren frågade om vi märkt något och nej, det hade vi inte gjort. Jag och Ida sa ändå dagen innan att öronen är det nog inte för hon har inte tagit sig för öronen en enda gång...men lång näsa fick vi. Stackar´n.

Efter någon timme sa Ville att han hade ont i örat. Jag trodde inte på honom först då de gärna härmar det dem hör men efter ett tag så såg jag på honom att han blev rödare i ögonen och ännu gnälligare. Jag bad Ellas läkare ta en titt och det gjorde han. Jodå, dubbelsidig även på Ville!
Dock inte lika mycket och ingen spräckt trumhinna, så det var ju tur att han följde med oss in till sjukan och inte blev hemma med någon barnvakt. Ibland ska man ha tur....i oturen.

Glassen smakade hon på, sen gick hon och slängde den i soporna och klappade
händerna efteråt :-)  Lilla snäckan...nä, hon var verkligen inte pigg igår men bättre idag.


Kåvepenin, har ni smakat på den eller era barn? HUR får man i det på bästa sätt?
Den smakade ju fruktansvärt och barnen spottade ut allt de fick i sig.
Ella tvångsmatar vi med spruta och Ville mutar vi med godis, pepparkakor och ny film.
Knappt att det går...usch den var vidrig!
4 dagar kvar...Kram!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar