In my life

In my life

fredag 9 november 2012

Hösten som var...

Ella ligger och sover efter en långpromenad i vagnen. Hon satt som ett ljus och sa inte ett ljud på hela promenaden. Hon är inte alls sig lik. Det gör mig lite orolig att hon nu vart sjuk i över en vecka. Nio dagar om man ska vara exakt. Hon har sån hosta och hon ser på mig nästan med rädsla då hon hostar som värst. Äter gör hon inte. Välling gick ner i morse...nästan 150ml (hon brukar drick 250ml morgon och kväll. Vatten får jag bara i henne som jag låtsas att det är medicin och ger i spruta. Jag köpte smoothie med sugrör (från Semper) som hon gillar men hon satte i sugröret och gav mig den igen. Ville inte ha.
Vad ska man göra? Det känns inte som att barnakuten tar det på allvar heller, detta med att hon inte äter eller dricker. Eftersom de inte gjort något åt det de två ggr vi varit där nu. Ändå har jag sagt att det luktar koncentrerat och är lite i blöjan. Hur tänker de där?
Hur länge ska man vänta på att hon ska äta och dricka? Speciellt dricka! Det kan ju skada njurarna...
Ja, jag är orolig.... :-(


Tömde minneskortet i systemkameran som jag inte använt på ett tag och där hittade jag dessa fina höstbilder på en glad och pigg liten tjej..och så dessa hemmamysbilder i favoritlinnet från TheBrand.Njuter i solen och de prasslande löven. Härligt!Kram!

3 kommentarer:

 1. Carola! Ring meddetsamma barnläkargruppen eller något liknande som kan det där med barn! Strunta i VC och akut. De kan sina saker o man känner sig trygg med dem, det kände jag då mina var små. Läser du detta i em så gör det NU!
  kram på dig!!
  Bi

  SvaraRadera
 2. Isglass, läsk, saft juice i pipmugg, nappflaska, direkt ur flaska, med sugrör, ur roliga glas....ja har man sjuka barn får man frångå sina principer.

  SvaraRadera
 3. Lilla snäckan!
  Söt som socker och bilderna på henne är såå bra!
  Ser hur härligt ut som helst att "busa" bland löven!!

  Hoppas hon snart blir piggare, inte alls kul när ens små älskade kids inte är pigga eller mår bra :(


  Kram Ulle =)

  SvaraRadera